Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Adžić: Spremni smo za vanredne izbore, do njih će sigurno doći

On je dodao i kako su spremni za lokalne izbore, te da će do vanrednih na državnom nivou doći bude li formirana Vlada ili ne

Crnogorska evropska partija spremna je da izađe na vanredne parlamentarne izbore, poručio je koordinator njenog inicijativnog odbora Novak Adžić.

On je dodao i kako su spremni za lokalne izbore, te da će do vanrednih na državnom nivou doći bude li formirana Vlada ili ne.

“Mi želimo da budemo relevantan politički subjekt koji će forsirati politiku koja je u crnogorskom državnom, nacionalnom i građanskom interesu”, dodao je.

Adžić je rekao kako u CEP žele da se politički život u Crnoj Gori odvija kako je uobičajeno u razvijenim evropskim demokratijama.

“Želimo da postanemo relevantan politički subjekt koji će biti i dio vlasti. Zagovaraćemo NATO sistem vrijednosti i onaj na kojem počiva EU, ali ne deklarativno, kao što to mnogi sada čine”, istakao je Adžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
02.10.2023-00:35 00:35

Gospodin Novak Adžić ponavlja uvježbane fraze, pokušavajući da pokaže kako će njegova partija ČUDO napravit, NA RIJEČIMA I SA RIJEČIMA! U praksi, Adžić je svoju i Steva Vučinića partiju, osnovao, pošto su njih dvojica, CRNOGORSKU PRAVOSLAVNU CRKVU doveli do sloma, zajedno sa umirovljenim Mitropolitom Mihailom. Kad su vjernici i poštovaoci Crnogorske pravoslavne crkve, na OPŠTECRNOGORSKOM ZBORU, donijeli odluku o OČUVANJU CRNOGORSKE PRAVOSLAVNE CRKVE, Novak Adžić i Stevo Vučinić, su se svrstali na stranu kontroverzne ekipe ljudi, koji su uzurpirali Crnogorsku pravoslavnu crkvu u namjeri da je unište! Odmah poslije toga, formiraju CEP, da bi izazvali haos i u crnogorskom biračkom… Pročitaj više »

Lada
02.10.2023-10:10 10:10

Ne treba biti malodušan ni ljubomoran na uspješne i aktivne ljude. Narod jedva čeka formiranje jedne takve partije.Poželimo im sreču.
Da je vječna!

BobZeković
02.10.2023-10:51 10:51
Reply to  Lada

A kako Vi znate da su da su to uspješni ljudi? I u kom pogledu su uspješni? I što su to uspješno uradili da bi se pojavili kao osnivači jeden takve partije? A ljubomore nema! Postoji samo strah za Goru Goru, od još jednih, tradicionalnih političkih, crnogorskih prevaranata!

BobZeković
02.10.2023-11:18 11:18
Reply to  Lada

Narod Crne Gore, Crnogorke i Crnogorci, svih vjera i nacija, jedva čekaju da ih u lijepu i srećnu budućnost, vode čisti, neukaljani ljudi, bez mrlje na svojoj karijeri ili u životu, pošteni, iskreni, stručni, dobronamjerni, skromni i koji iz dubine svoje duše i bez zadrške vole, cijene svoj NAROD I DRŽAVU! DOSTA SU SE PREKO NJEGA VALJALI I I ISKORIŠĆAVALI GA UMIŠLJENI POLITIČKI, KORISTOLJUBIVI, NESPOSOBNI LIDERI!