Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Adžić: Raković mašta o ”ujedinjenoj srpskoj državi” – patološko stanje pomamljenog velikosrpskog projekta

''Patološko stanje pomamljenog velikosrpskog projekta šovinizma i ekspanzije, koje se vazda u istoriji završilo u zločinima. I slomu.''

Koordinator Inicijativnog odbora Crnogorske evropske partije Novak Adžić poručuje da opskurni srbijanski istoričar A. Raković mašta o “ujedinjenoj srpskoj državi” i kaže da je to “prirodno stanje za Srbe”.

“Nit je to prirodno, no patološko stanje pomamljenog velikosrpskog projekta šovinizma i ekspanzije, koje se vazda u istoriji završilo u zločinima. I slomu”, naveo je Adžić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
15.11.2023-03:49 03:49

Eh pa, koordinatore inicijativnog odbora Crnogorske evropske partije, nije pravilno reći “Nit je prirodno, no patološko stanje …..”. ! Kad smo već kod patologije, puštimo malo u stranu IZANĐALO PATOLOŠKO STANJE SVIH SRBA, CELOG SRPSKOG SVETA, SLUČAJEVE Crnoj Gori, ovo Vaše fejsbuk piskaranje, ni zanemarljivo ne pomaže. Ali Vaša KONTINUIRANA PODRŽAVANJE “patološko-mafijaško-ličnokoristoljubivog” uništavanja Crnogorske pravoslavne crkve, uz izostanak bilo kakve podrške PRAVEDNOJ, GANDIJEVSKOJ BORBI CRNOGORSKOG NARODA, da očuva svoju CRNOGORSKU PRAVOSLAVNU CRKVU, IZAZIVA STRAH DA SLIČNO SRPSKO PATOLOŠKO STANJE, ne iznikne i u Crnoj Gori!. Ne čini li Vam se da na tome, sverdno radite?