Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Adžić: Picula bolje brani i zastupa Crnu Goru no Milatović i nova Vlada

''Sve uslove opozicije režim treba da ispuni u pogledu pune kontrole popisa''

Koordinator Inicijativnog odbora Crnogorske evropske partije Novak Adžić na društvenoj mreži X komentarisao je stav izvjestioca Evropskog parlamenta Tonina Picule, koji je danas kazao kako nije dovoljno da popis stanovništva u Crnoj Gori bude odgođen samo mjesec dana, te da bi ukoliko bi trebao nešto dodatno preporučiti onda je to na tragu prakse da se vladi pruži barem 100 dana mira da pokaže u kojoj mjeri respektuje sopstvena predizborna obećanja.

„Izvjestilac Evropskog parlamenta Tonino Picula je potpuno u pravu. Nije dovoljno da se popis odloži za mjesec, minimum treba 100 dana. Sve uslove opozicije režim treba da ispuni u pogledu pune kontrole. Bolje brani i zastupa, 100 puta, Crnu Goru Picula no Milatović i nova Vlada“, poručio je Adžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
04.11.2023-08:05 08:05

Adžiću, ne brani gospodin Tonino Picula Crnu Goru, 100 puta bolje , nego što ro rade Milatović i vlada CG!. Gospodin Tonino Picula, brani Crnu Goru, beskrajno više od Milatovića i vlade CG, jer ovi potonji rade sve da UNIŠTE CRNU GORU! Nepostojeća Crnogorska evropska partija, u kojoj ste Vi “koordinator inicijativnog odbora” i sigigurni budući “lider” te partije, ne opuči se nešto da brani Crnu Goru, a bogomi, nije ni osnovana, a već joj pravi prilično štete! Oprem dobro, Novak Adžić i Crnogorska evropska partija!

RIR
04.11.2023-10:50 10:50

…đe nam nebi nauk od 1918 god.da se okrenemo prema HR , no opet sa opakim baksuzima …!
Hrvati su uvijek bili spremni na pomoc CG i imamo sličnosti u arhitekturi sakralnih objekata ,folkloru pa i ijekavica nam je zajednicka i puno toga zajednickog …go**o smo izjeli ‘90 tih /sa JNA/na DU …i oni su loše prošli 1918god.od Srpskog režima u zajednickoj državi …
Picula i administracija zadužena za Balkan šalju nam korisne preporuke i sugestije ali ovi to nece ni da čuju a kamoli sprovode …izjava ovoga ekstrema je tesko komentarisati …