Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Adžić: Izjave vjerskih i partijskih lidera ponižavanje građana

Kako navodi, sugestije koje dolaze sa najvećih vjerskih i partijskih instanci pokazuju potcjenjivački odnos prema građanima Crne Gore.

Izjave vjerskih i partijskih lidera predstavljaju zloupotrebu i ponižavanje građana, ocijenio je odlazeći ministar unutrašnjih poslova, Filip Adžić.

Kako navodi, sugestije koje dolaze sa najvećih vjerskih i partijskih instanci pokazuju potcjenjivački odnos prema građanima Crne Gore.

“Vjerujem da će se negativno odraziti samo na one koje ih upućuju. Građani su naročito u posljednjih par godina povratili sopstveni suverenitet i slobodu izjašnjavanja, stoga sam siguran da neće dopustiti da im to bilo ko oduzme”, napisao je Adžić na Fejsbuku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Eagle_stone
16.10.2023-14:12 14:12

9:12
Nemaš ti onu stvar da Porfiriju kažeš ono što misliš, dok ti šef iza ledja prima nove naloge za popis – ti se kao nešto buniš, prigovaraš – izdajniče jedan – zapisan ćeš ostati za sva vremena – jer si ti omogućio da nam u našu državu gazduju četnici a ti i tvoj šef ste poklonili sve Crkve, Manastire, Groblja i sakralno blago OVOME ŠTO NE SMIJEŠ IME DA MU POMENEŠ JADOVE IZDAJNIČKI…

Arhont_P
16.10.2023-14:15 14:15

Koji si ti licemjer! Zašto si učestvovao u prodaji načih crkava i manastira?

klementina
16.10.2023-14:18 14:18

To si im ti dozvolio TRANjO JEDNDNA.Tako prolaze IZDAJNICI dok trebaš dobar si , kad odradiš posao, onda na mjesto kojem pripadaš SMETLIŠTE.