Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Adžić: CEP izlazi samostalno na izbore u Budvi, igramo časnu političku utakmicu

Poručuje da će voditi savjesnu kampanju, a na faulove oponenata ako ih bude odgovoriće adekvatno

“Na predstojećim opštinskim izborima u Budvi Crnogorska evropska partija će nastupiti samostalno sa svojom izbornom listom”, kazao je za Portal Analitika predsjednike te stranke Novak Adžić.

Kako je naglasio, CEP neće praviti nikakve predizborne koalicije, a njihova izborna lista biće sastavljena od uglednih i uticajnih Budvana i Budvanki.

Odluku o tome donijeli su, kaže, nadležni organi partije.

“CEP intenzivno radi u pogledu izvršenja svih zakonskih uslova za predaju potpisa OIK u Budvi i blagovremeno će donijeti konačnu odluku o tome ko će biti na listi za izbore u Budvi koja će nositi naziv “Crnogorska evropska Budva- Novak Adžić”, navaljuje sagovornik Analitike.

Podvlači da će njihova lista biti sačinjena od uglednih i uticajnih i afirmisanih ličnosti, kako kaže, bez mrlja u karijeri.

“Očekujemo s razlogom da cio proces uspješno i blagovremeno završimo i jako smo zadovoljni kako građanke i građani budvanske opštine daju podršku CEP-u. Uvjereni smo da će CEP postati relevantan faktor u političkom životu budvanske opštine”, naglašava Adžić.

Pozvao je građani Budve da podrže CEP, jer kaže da sa tom partijom nema trgovine i obmane i trulih kompromisa, već samo ono što je od interesa za Crnu Goru i građane Budve.

“Mi ćemo voditi poštenu, savjesnu, programsku kampanju, a na realno moguće primitivne udare, podmetanja, klevete, manipulacije i obmane sa raznih adresa odgovorićemo savjesno i ozbiljno i čvrsto poput čelika, jezikom činjenica i dokaza, koji su najbolji demanti zluradih insinuacija, podmetanja itd. od strane onih koji se već enormno plaše da im je CEP pomrsio i da će im tek još više pomrsiti političke i druge manipulativne i tendenciozne kalkulacije”, poručuje Adžić.

Kaže i da će voditi fer kampanju, te da će na faulove oponenata ako ih bude odgovoriti adekvatno, primjereno, bez uzmaka.

“Da je vječna Crna Gora i za puni prosperitet Budve u ekonomsko-socijalnom i drugom smislu. To je naše geslo kojeg težimo ostvariti. Za to se bori CEP. Mi smo jasno rekli da polutokratija i oligarhija nas ne može zaustaviti u iskrenim i časnim namjerama i ciljevima za oporavak i progres Crne Gore i Budve i svih drugih opština u Crnoj Gori”, ističe sagovornik Analitike.

Napominje da je CEP partija dokazanih, čistih ljudi, bez hipoteka prošlosti, odnosno iskrenih ljudi koji žele dobro Crnoj Gori i Budvi.

“Tako je bilo, tako jeste, tako će i biti. Neka niko ne misli da nepoštene igre može biti s nama. Niti da smo spremni da upadnemo u razne zamke. Mi igramo časnu političku utakmicu, po pravilima, tražimo da to i drugi rade, te legalno i legitimno ćemo pokazati naš politički kredibilitet i autoritet, koji je nesporan svim dobronamjernim ljudima. Obmane i klevete protiv nas osporićeno kao i vazda svojim bona fides djelima”, zaključio je Adžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
04.04.2024-16:10 16:10

Kakve prijetnje ČELIČNOG NOVAKA u ime CEP-a političkoj konkurenciji, a tek namjeravaju da izađu na političku scenu. Najavljuju da izlaze na izbore, a već znaju da će ih neko nagrditi,, uvjereni su u svoj ogromni uspjeh, najčasniji su i najjpošteniji su na svijet, ali neko se sprema mošda da im rekne da nijesu baš tako sjajni, ka što zbore, i na toga već bačaju anatemu ka PORFIRIJE SRPSKI! E pa evo jedno pitanje ČASNI, ČELIČNI NOVAČE, po dijenu da me tvoj ČELIČNI MLIN samelje u prah i pepeo: DA LI JE OVAJ ČASNI I UGLEDNI BUDVANIN, ADVOKAT DIMITRIJE DAPČEVIĆ, danas… Pročitaj više »