Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović sugeriše Milatoviću da stavi van snage Đukanovićevu odluku o raspisivanju izbora

Preedlaže Jakovu Milatoviću da ''okupi sve političke aktere i da zajedno odrede novi datum izbora''

Kontroverzni premijer Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović predložio je da novi datum parlamentarnih izbora odredi novoizabrani predsjedik Jakov Milatović u dogovoru sa svim političkim akterima i da se odluka aktuelnog predsjednika Mila Đukanovića stavi van snage.

“Mislim da nije dobro da dopustimo da Đukanović na ovakav način daje otkaz poslanicima, to je neprihvatljivo”, rekao je Abazović gostujući na Prvoj TV.

Premijer kojem je prije sedam mjeseci izglasano nepovjerenje smatra da, kako je kazao, “legitimni predsjednik i legitimni poslanici mogu zajednički da odrede datum izbora”.

Zato predlaže Jakovu Milatoviću da “okupi sve političke aktere i da zajedno odrede novi datum izbora”.

“To može da bude i kraj juna, prije sezone”, smatra Abazović.

IzvorTV Prva

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
08.04.2023-21:13 21:13

To taj tvoj predlog ako Milatovic prihvati vjeruj da bi izgubijo vise od pola njegovih biraca !To bi bila prava ucjena i ponizenje za CG !Nadamo se da to on nece prihvatit ponizit CG i Presjednika koji nam je donijo slobodu i DRZAVU CG ! Ne treba njemu vas savjet i predlog niti ce on vas poslusat i sebe ponizit !

klementina
08.04.2023-21:38 21:38

A ko je Milatović u ovom trenutku. Izgleda da ti se IQ vratio na fabričko podešavanje. Ako imaš prijatelja pod hitno će te skrajnut dok bruka prođe.

Bosna
09.04.2023-09:24 09:24

Da te poslusa to bi jedinstven bio slucaj od kad zemaljska kugla postoji ! Bruka bi bila i tvom i njegovom Univerzitetu gdje ste dobili te kupljene diplome -Odma te skole zatvorit i sve Drzave svijeta diplome ponistit od tog Univerziteta -Daj Abazovicu kumim te bogom ne brukaj svoju skolu i sebe pusti to pravnicima nek odluce !

BobZeković
09.04.2023-09:55 09:55

CRNOGORSKA ZLA SUDBINA, koncetrisana u jednom NIŠTAVILU, ne prestaje da kopa grobnicu GRAĐANIMA CRNE GORE!

Sejo
09.04.2023-09:57 09:57

Krivokapiceva vlada je bila mnogo  bolja skolovanija i obrazovanija i to ce 99,99% gradjana CG-EVROPE Potvrdit-nikom zlo nije ucinijo -Svi mu zelimo srecu i zdravlje a mislim da je i Milatovic slican Krivokapicu jer je imao od koga sto naucit ! Sto je trebalo MILU ovaj problem da je birao gore nebi moga izabrat – skola za buduce sve Politicare –

COL
09.04.2023-10:45 10:45

iźede ga sujeta i mržnja, čitav se uljega samo mu je glava otekla…

COL
09.04.2023-12:09 12:09

Sejo…
Nije tačno da je Krivokapićeva vlada bila dobra, niti je sam Krivokapić bio dobar. Śetimo se njegove izjave da se on pita Crne Gore ne bi bilo. Śetimo se ministrice kulture sporta obrazovanja i još ne znam čega, śetimo se zla u obliku ministrice odbrane, ministarke zdravlja i skoro tri hiljade žrtava zbog njenog bahaćenja, a da ne pominjemo ministre pravde i poljeprivrede. No izgleda kolektivno pamćenje naroda je ka i zlatne ribice…Ovo ne znači da nije i 43 vlada počev od premijera pa do ministara skupina neznalica sa veom opako lošim namjerama.