Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Abazović: Ovo nije slika istinskog Cetinja, procesuirati odgovorne

Abazović je pozvao nadležne da hitno reaguju i procesuiraju odgovorne

Kontroverzni premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović oštro je osudio napad na predsjedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića na Cetinju.

Abazović je pozvao nadležne da hitno reaguju i procesuiraju odgovorne.

– Nasilje nije rješenje. Ovo nije slika istinskog Cetinja. Pozivam sve da u duhu demokratije izaberemo novog predsjednika na radost Crne Gore. Oštro osuđujem današnji napad na Jakova Milatovića. Očekujem da nadležni organi hitno da procesuiraju sva odgovorna lica – poručio je Abazović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
10.03.2023-20:18 20:18

…kako se NE javi kad je NESOJ izgovorio na dan Ustoličenja Nedostojnog popa Crkve Srbije…
“pa šta ako pogine 10 Crnogoraca -samo da se Ustoliči …!”
zar TO nije ništa -treba li mu svečani doček ! ?

BobZeković
10.03.2023-20:41 20:41

Ti si donio strašno zlo u Crnu Goru. Tvoja monstruozna diktatura u dvije godine brutalno uništava Crnu Goru. Istrajan si da je dokrajčiš. Neznalica i primitivac u svemu ljudskom. Iz dna duše mrziš Crnu Goru, Crnogorke i Crnogorce, spreman si da ih spržiš relaksirano. Nemaš pravo nikoga da osuđuješ zato što brani svoja elemetarna prava na život i postojanje, koja im ti permanentno, a surovo i bestido oduzimaš!

klementina
10.03.2023-22:48 22:48

Nijesi tako reagovao kad si okružen IZDAJNICIMA pucao na narod Cetinja. Misliš da su svi izdajnici kao JADžIĆ i njemu slični, a oni ŠTAKOR je došao da popiše koliko nije ŠTETA da POGINE CRNOGORACA.