Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Abazović: Manjinska Vlada postoji kao opcija, nećemo ugroziti evropski put Crne Gore

I moje kolege sa pravom, pa i mi, razmišljamo o nekim modalitetima. Da li može da se napravi manjiska, politička, tehnička, rekonstrukcija... postojalo je više modaliteta", kazao je Abazović novinarima danas u Podgorici, nakon konferencije u PR Centru.

Potpredsjednik Vlade i lider URE Dritan Abazović kazao je da nije razgovarao sa predsjednikom DPS-a Milom Đukanovićem.

“Manjinska Vlada kao opcija postoji, ja ne znam kako se do nje može doći, jer postojeća Vlada funkcioniše uprkos problemima.

I moje kolege sa pravom, pa i mi, razmišljamo o nekim modalitetima. Da li može da se napravi manjiska, politička, tehnička, rekonstrukcija… postojalo je više modaliteta”, kazao je Abazović novinarima danas u Podgorici, nakon konferencije u PR Centru.

On kaže da u ovom trenutku ne vidi da je nešto izvjesno.

“Mi nećemo izbjegavati dijalog. Ponavljam, dva mjeseca smo izgubili oko priče o rekonstrukciji i ništa. Mislim da treba da izglasamo Tužilački savjet. Dok budemo tu gdje jesmo daćemo maksimum da se vide rezulati u onome što radimo.

Nećemo ići da ugrozimo evropski put Crne Gore, to je naš najveći cilj. Tu treba da damo gas. Da se formira sudska vlast, da ne dođe do blokade institucija. Ako neko može mimo nas da se dogovara ja ih pozivam da to učine što prije, jer će to i nama olakšati situaciju”, naveo je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve