Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Abazović danas na saslušanju zbog podrške prijemu Kosova u SE

Predsjednik Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Miodrag Lekić je, na sjednici tog skupštinskog tijela održanoj 27. aprila, kazao je da je potrebno demistifokovati tu odluku, navodeći da način odlučivanja stvara utisak tajanstvenosti

Skupštinski Odbor za međunarodne odnose i iseljenike obaviće danas kontrolno saslušanje premijera i rukovodioca Ministarstva vanjskih poslova (MVP) Dritana Abazovića, povodom odluke da Crna Gora podrži članstvo Kosova u Savjetu Evrope (SE).

Predsjednik Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Miodrag Lekić je, na sjednici tog skupštinskog tijela održanoj 27. aprila, kazao je da je potrebno demistifokovati tu odluku, navodeći da način odlučivanja stvara utisak tajanstvenosti.

To pitanje, kako je naveo, zaslužuje da bude ozbiljno analizirano.

Odbor će obaviti kontrolno saslušanje predstavnika Vlade i na temu Bilans i stanje diplomatskih aktivnosti crnogorskih vlada i ministarstva vanjskih poslova na rješavanju pitanja Prevlake.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Hamza
03.05.2023-08:38 08:38

On im se danas nece pomoliti niti ima obavezu da se sa njima sastaje ucinijo je dobro za CG a  Seseljevi Demokrate nek pozovu Vucica i objasne im da se oni nijesu pitali a rado bi bili protiv Kosova !!Sprdnja ko ga zove na saslusanje a 100% nece im se pojavit niti ima potrebu!!!!

Marija3
03.05.2023-09:53 09:53

Gradjani su prezasićeni ovakvih tema.. Definitivno nam treba nova grupa .. Realno, Mozemo mnogo bolje