Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Abazović: Bilo je neprimjerenih riječi, ali je Bečić idealan kandidat

On je kazao da Bečiću želi puno uspjeha 19. marta i u drugom krugu

Građanski pokret URA na izborima će podržati predsjedničkog kandidata Demokrata Aleksu Bečića. Saopštio je to lider GP URA Dritan Abazović, na zajedničkoj konferenciji za medije sa predsjednikom Demokratske Crne Gore.

Odluku o podršci Bečiću donio je Glavni odbor GP URA. Bečić je kazao da je siguran u pobjedu na predsjedničkim izborima.

“Bilo je nesuglasica i neprimjerenih riječi, ali definitivno glavni razlog za podršku je to što je Bečić dugo vodio borbu za demokratizaciju i to se mora cijeniti. Mislimo da je on idealan kandidat za predsjednika i da će tu instituciju uzdići za ponos Crne Gore”, rekao je Abazović.

On je kazao da Bečiću želi puno uspjeha 19. marta i u drugom krugu.

“Uvjek će imati u nama prijatelja” poručio je Abazović i kazao da je cilj okupljanje građanskih snaga u Crnoj Gori. Naveo  je i da je moguće povezivanje sa drugim snagama koje dijele slične vrijednosti.

“Mi želimo da pravimo osovinu. Da su se građanske snage objednile prije predsjedničkih izbora imali bi jednog kandidata i jedan krug. Ovako će se za dvije nedjelje produžiti neizvjesnost i 2. aprila će Crna Gora dobiti novog predsjednika – Aleksu Bečića”, kazao je Abazović.

Bečić je poručio da odluka GP URA da ga podrži na izborima potvrđuje da imaju najširu podršku građanskih struktura.

“Ova podrška je znak da sigurno ulazimo u drugi krug, ali i da pobjeđujemo”, kazao je Bečić.

I on priznaje da su Demokrate i GP URA početkom 2021. godine imali nesporazume.

“Nesporazume izvan granica dozovoljenog, ali to je normalno kad je u pitanju konfrontacija političkih subjekata, ali kad je u pitanju Crna Gora konfrotacija neće biti, toga filma nećete gledati”, kazao je Bečić.

Na izborima će, osim Bečića, učestvovati lideri Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, Nove srpske demokratije Andrija Mandić, Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović.

U izbornoj trci su i jedan od lidera Pokreta Evropa sad Jakov Milatović, poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković i influenser Jovan Radulović.

Predsjednički izbori biće održani 19. marta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
11.03.2023-11:03 11:03

…dobro je sto su se našli IDEALNI. !
/fala jOanikiju !/

Viki
11.03.2023-11:03 11:03

Idealan kandidat kao u prkno.
Isti ste

Bandići
11.03.2023-11:08 11:08

Kakva usluga Draginji i Milu.
Sjajno.
Ko sad pročita da je Abaz sa Alhelsom,i ako se dvoumio daće glas Milu ili Draginji.

Splacina
11.03.2023-11:10 11:10

Normalno da vas ne vrijedja nista sto je ljudsko-i nacionalisticko nijedan nijeste osudili zlocince “Leleču Turci, kukaju bule”. Napadi na prostorije IZ u Pljevljima uz poruku: “Polećela crna ptica Pljevlja biće Srebrenica”Koji gradjanin CG smije sto vjerovat ovijem dvojici ?Sta je sve izrekao Becic za Abazovica i evo ponovo u kolo se uhvatili -Na protestu u sve gradove CG -SETAO JE BECIC KARIKATURU PERA DETLICA-da bi sto vise ublatio Abazovica DA BI SE I ULICA ZASTIDJELA- sa natpisom -21 MILION-NECU VAS PREVARIT KUNEM SE U 21 MILION PUTA-NUDE MI 21 MILION HOCU DA SE ZRTVUJEM i nedaj boze sto je… Pročitaj više »

Suki
11.03.2023-11:26 11:26

Sad su sami sebe pocerali u provaliju !Usluga -za MANDICA-EVROPA SAD!!

Krmak
11.03.2023-13:38 13:38

Aj sto si unistijo sebe URA nego sto unisti sad i DEMOKRATE poslije onih protesta i pogrdnijih uvreda da se nije culo u istoriji CG  sto je Becic izreka za URA a da vam nista ne smeta ni jednom ni drugom opet u kolo zaigrali – zato ima sud 19 marta koji ce pokazat kolika je vasa cast -!