Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

AA poručila Abazoviću: Pošto iz budžeta nema novca za Tuzi, nastojaćemo da postanemo dio budžeta Albanije ili Kosova

Vlada Dritana Abazovića, u predlogu budžeta za 2021. nije planirala ni centa ulaganja u opštinu Tuzi, iako nam pripada po zakonu, naveli su iz Albanske alternative

Vlada Dritana Abazovića, u predlogu budžeta za 2021. nije planirala ni centa ulaganja u opštinu Tuzi, iako nam pripada po zakonu, naveli su iz Albanske alternative.

” Nakon što je bio gost u opštini Tuzi i datih obećanja, Abazoviću treba da se stidite vaših (ne)djela! Nastavili ste gotovo istu praksu u Ulcinju, kao i u drugim opštinama gdje žive albanci. Takođe ova Vlada ne ispunjava obaveze koje su predviđene zakonom prema našoj opštini, kao što je to slučaj sa ostalim opštinama u Crnoj Gori. Samo opština Tuzi u državni budžet svake godine plaćaju porez preko pola miliona eura”, naveli su u saopštenju.

Kako dodaju, ovi i mnogi drugi argumenti dokazuju da je Abazović dio antialbanske Vlade.

“I da imate za cilj ekonomsku degradaciju autohtonih albanskih naselja. Mi kao autohtona albanska zajednica, ne preostaje nam ništa drugo, nego ozbiljno moramo razmisliti i nastojati da postanemo dio budžeta Albanije i Kosova”, zaključili su.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve