U nekoliko dana sve se promijenilo, a one najveće promjene tek su ispred nas. S ozbiljnom situacijom epidemije korona virusa u kojoj se trenutno nalazimo, svakodnevica za mnoge danas izgleda bitno drugačije. Psiholozi savjetuju da se ne treba prepustiti dokolici  i da se treba ponašati kao u regularnom timeing-u. To znači da se treba ujutro bar malko dotjerati , ako inače idete na posao , djeci uvesti određene rutine, gledati serije u regularno vrijeme  ( ne po čitav dan)… Treba raditi što i inače radite .

Subota je idealno vrijeme za zajednički doručak , evo našeg predloga.

Olga Mitrović je  jedna  od najpoznatijih influenserki U Crnoj Gori, u njenom dnevniku šik mame možete naći sve od mode, kozmetike, roditeljstva, do korisnih savjeta i ono po čemu je Olga prepoznatljiva – zanimljivi recepati . Olga je i ranije dijelila svoje recepte sa sama a ovo je idealno vrijeme da isprobate i ove nove ali i one malo starije koje možete naći na Olginom profilu.

Ovih dana, Mišina i Nestorova mama nas  često obraduje  nekim receptom , zanimljivom idejom  kako zabaviti djecu. Danas sa vama dijelimo  Olginu ideju kako zabaviti svoje mališane zanimljivim doručkom .

Ujedno ovo je fenomenalna ideja ukoliko vaša djeca ne vole da jedu jaja.

 

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments