Subota, 4 Februara, 2023
Rubrika:

Trejler za četvrtu sezonu Krune je konačno tu

Radnja četvrte sezone Krune počinje krajem ’70-ih godina prošlog vijeka. Kraljica Elizabeta II (Olivija Kolman) i njena porodica preokupirani su pronalaženjem prikladne mlade za princa Čarlsa (Džoš O’Konor), koji je sa 30 godina i dalje neoženjen

Netflix je početkom mjeseca zagolicao našu maštu objavljivanjem fotografija sa snimanja četvrte sezone serije Kruna, a sada je pred nama i dugo očekivani trejler, koji najavljuje premijeru nove sezone, zakazanu za 15. novembar.

Radnja četvrte sezone Krune počinje krajem ’70-ih godina prošlog vijeka. Kraljica Elizabeta II (Olivija Kolman) i njena porodica preokupirani su pronalaženjem prikladne mlade za princa Čarlsa (Džoš O’Konor), koji je sa 30 godina i dalje neoženjen.

U isto vrijeme, Velika Britanija je dobila svoju prvu premijerku, Margaret Tačer (Džilijen Anderson), čiji je odnos sa kraljicom bio pun tenzija, posebno tokom ratnog sukoba Velike Britanije i Argentine povodom Foklandskih ostrva.

Mada je Čarlsova romansa sa mladom Ledi Dajanom Spenser (Ema Korin) pružila svojevrsnu bajku narodu, kakva mu je bila potrebna u to krizno vrijeme, sama kraljevska porodica je postajala sve podjeljenija.

Prve tri sezone Krune su već dostupne za strimovanje na Netflix-u, četvrta nam stiže 15. novembra, dok će peta sezona imati svoju premijeru 2022. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve