Subota, 30 Septembra, 2023
Rubrika:

Niko ne zna kako je profesor probao da me siluje!

Studentkinja iz Beograda požalila se da je nakon godina marljivog učenja, života u domu i odricanja, naišla na osudu svojih roditelja, pošto su prošle dvije godine kako nije odbranila svoj master rad

Njeni roditelji, međutim, ne znaju strašan razlog njenog odugovlačenja. Na sajtu Ispovesti.com napisala je sljedeći status:

– Jutros sam se posvađala sa roditeljima jer poslije dvije godine mastera ja još uvijek nemam napisanu temu i ne planiram u skorije vrijeme da ga branim, rekli su da sam lijena, neodgovorna, da sam im potrošila vrijeme i novac i živce. E, pa dragi roditelji, prvo- niti sam potrošila nikakvo vrijeme jer sam ja svoj fakultet završila na vrijeme, novac takođe, jer sam bila u domu koji sam plaćala od svoje stipendije, a o živcima neću ni da pričam, jer vi mene ni tokom studiranja, a kamoli mastera, pitali nikad niste kako mi ide. A svoj master rad sam napisala, ali ne želim da ga branim ili da imam bilo kakve veze više sa čovjekom (mislim na svog mentora) koji mi je silom poljubio i pokušao silom natjerati na seksualne odnose. Nisam nikome rekla jer ko sam ipak ja, ko bi mi povjerovao? Tako da ćutim i u sebi patim i pokušavam da smislim način kako da ga se riješim, dok svi vi ostali znate da osuđujete kako sam ja neodgovorna- stoji na sajtu.

Iako je među mnogobrojnim komentarima dobila dosta riječi podrške, bilo je i onih nepovjerljivih koji su je optuživali da je cijelu priču izmislila, jer je željna pažnje.

Izvor: Srbijadanas.com

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve