Petak, 9 Decembra, 2022
Rubrika:

KALUSH i Konstrakta na Sea Dance

Sea Dance Festival biće održan od 26. do 28. avgusta na plaži Buljarica. Tim povodom danas je održan press, a govorili su Dušan Kovačević, osnivač Sea Dance i Exit Festivala i pjevačica Ana Đurić- Kontrakta, koja će učestvovati na Festivalu

Sea Dance Festival biće održan od 26. do 28. avgusta na plaži Buljarica. Tim povodom danas je održan press, a govorili su Dušan Kovačević, osnivač Sea Dance i Exit Festivala i pjevačica Ana Đurić- Kontrakta, koja će učestvovati na Festivalu.

Pored srpske predstavnice na Eurosongu, nastupiće i ovogodišnji pobjednik na tom takmičenju ukrajinski KALUSH Orchestra. kao i čest gost crnogorskih bina Dubioza Kolektiv!

Prodaja prvog kontingenta karata počeće 10. juna, a do tada treba da bude objelodanjena imena još nekih učesnika Sea Dance Festivala.

Vlada Crne Gore podržala je prošle godine Sea Dance Festival sa 200 hiljada eura, a opština Budva sa 300 hiljada eura. Ne treba sumnjati da će podrška i ove godine biti izdašna, pogotovo imajući u vidu da je premijer Abazović lani otvorio Sea Dance, i da u tom dijelu ne treba očekivati diskontinuitet politike koju su utemeljili ministri i gradonačelnici DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve