Srijeda, 1 Februara, 2023
Rubrika:

Vojvoda trči počasni krug

Do sada je za Demokratski front sve bilo u redu. Uređenje destabilizacije države iza nejakih, tuđih leđa pokreta URA i njihovih osvjedočenih marioneta u crnogorskom parlamentu bilo je najobičniji mačji kašalj za Demokratski front. Slično je bilo i sa bezličnim Demokratama. I tako sve do suočavanja sa evidentiranim stanjem ''mačku o rep''. Sada, po svoj dio vlasti dolaze totalno bezvezne kreature koje su upravo sami odnjegovali u svojim nastojanjima urušavanja države Crne Gore.

piše: Željko Vukmirović

Slabo tu ima mjesta za kreativnost. Politička koalicija Demokratski front se susrela sa svojim zidom. I promocijom svog kandidata za predsjednika Crne Gore.

I eto im prilike za počasni krug. Čisto da se zaokruži jedan učinak.

I to sada, ovog časa, dok se decenijski projekti “ugroženog srpstva” i “srpskog sveta” prosipaju pred očima. I to sada, ovog časa, dok čak ni Evropa nije raspoložena da i ubuduće prećutkuje angažman srpske politike u regionu. I to sada, ovog časa, dok imaju vlast u svojim rukama, po dubini naročito.

Jer, do sada je za Demokratski front sve bilo u redu. Uređenje destabilizacije države iza nejakih, tuđih leđa pokreta URA i njihovih osvjedočenih marioneta u crnogorskom parlamentu bilo je najobičniji mačji kašalj za Demokratski front. Slično je bilo i sa bezličnim Demokratama. I tako sve do suočavanja sa evidentiranim stanjem “mačku o rep”. Sada, po svoj dio vlasti dolaze totalno bezvezne kreature koje su upravo sami odnjegovali u svojim nastojanjima urušavanja države Crne Gore. I džabe im što sada mogu da se sprdaju i sa Abazovićem i sa Bečićem ili sa uvedenim u igru Spajićem, da podignu svoj glas naspram njih. To sada i nije neka muka.

Muka je miris koljenice koji se širi ostavštinom Demokratskog fronta.

I tako stižemo do Andrije Mandića, čovjeka koji od poodavno važi  kao “zaštitnik srpskih interesa” u Crnoj Gori. I kao čovjek i vojvoda koji je 2007. godine u praksi potrčao na svečanost povodom obilježavanja prve godišnjice obnove crnogorske nezavisnosti na jedan američki razarač stacioniran u Boki Kotorskoj. I postao neko ko je promovisan kao “prozapadni srpski nacionalista”. Trinaest godina kasnije, na avgustovskim izborima 2020. godine, nakon što se uživio u ulogu nenametljivog političara kome karijera nije prioritet, bio je postavljen kao 81. na koalicionoj listi. Sa osvajanjem vlasti volšebno se probio do svog mjesta u Skupštini Crne Gore, među prvih 18.

Ovih dana stigao je do prvog i jedinog mjesta u priči o kandidatu Demokratskog fronta za predsjednika.

Još samo da se uživi. I da potrči.

 

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Micko
25.01.2023-12:52 12:52

Jedan ljigavac, klerošovinisti, a nazalost indoktrinirani Crnogorac!

Tara
25.01.2023-15:53 15:53
Reply to  Micko

On je rodjeni cetnik -fasista-srpskog roda..i nista drugo….

Merlin
26.01.2023-02:35 02:35
Reply to  Tara

Logično je da tako misliš i da mrziš, jer si pripadnik manjinskog naroda koji je nekada konvertirao u islam..Srbi te podsećaju na ono šta su ti bili preci… :) Turska je tvoje prirodno stanište ….

Tara
25.01.2023-15:52 15:52

Mandic..je terorista-pucista-cetnik..antidrzavnik..jos nije glasao za suverinitet drzave CG…zato je nemoguce..da neko njega glasa za Pres'ednika drzave..Ovaj skandal se ne smije desiti drzavi CG..

Merlin
26.01.2023-02:36 02:36
Reply to  Tara

Ahahaha, imaš li ti 5 minuta škole, zatucana “Crnogorko” sviju vera i nacija ?

aktuelan
25.01.2023-17:56 17:56

on vojvoda?!
on je niko i nista!!

Merlin
26.01.2023-02:37 02:37
Reply to  aktuelan

On te podseća na ono šta si ti i šta su ti preci bili ….