Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

ZLOUPOTREBA BESPLATNE SKI OPREME NAIŠLA NA OSUDE U KOLAŠINU: Umjesto da daju djeci, pojedinci preprodaju skije

Da se svako dobro djelo može zloupotrijebiti pokazuje i oglas na društvenim mrežama u kome se prodaju ''skije, 4 para, dva para su broj 33 i dva para broj 26, cijena po komadu 70 eura, u Kolašinu''. Ovaj oglas su zabrinuti građani proslijedili Ski centru Kolašin 1450, a pretragom evidencije, uprava je našla dva naloga koji odgovaraju podacima navedenim u oglasu.

Projekat Ski centra Kolašin 1450 i rizorta Kolašin Valleys kojim je obezbijeđena besplatna ski oprema za Kolašince, prvenstveno omladinu, naišao je na odličan odziv Kolašinaca, a oprema je podijeljenja za nekoliko dana. Riječ je o skijama, cipelama, vezovima, štapovima za one koji nemaju opremu.

Ipak, da se svako dobro djelo može zloupotrijebiti pokazuje i oglas na društvenim mrežama u kome se prodaju „skije, 4 para, dva para su broj 33 i dva para broj 26, cijena po komadu 70 eura, u Kolašinu“. Ovaj oglas su zabrinuti građani proslijedili Ski centru Kolašin 1450, a pretragom evidencije, uprava je našla dva naloga koji odgovaraju podacima navedenim u oglasu. Riječ je o bratu i sestri koji su opremu navodno uzeli za djecu.

Škola Vladimira Martinovića: Dobili besplatnu ski opremu, pa je onda prodaju!?

Da je, međutim, riječ o pokušaju prevare i zloupotrebe djece, pokazuje i oglas koji se pojavio na društvenim mrežama. Portal Aktuelno i Ski centar Kolašin 1450 ovaj put neće objavljivati imena uzimaoca opreme, već ih pozivaju da, ukoliko su im pare potrebne, vrate skije Ski centru Kolašin 1450, gdje su ih uzeli, i biće isplaćeni u vrijednosti koja je navedena u oglasu, a Ski centar Kolašin 1450 će skije pokloniti djeci kojima je zaista potrebna. Ukoliko to ne urade, Portal Aktuelno će objaviti njihova imena.

Iz Ski centra Kolašin 1450 upozoravaju nesvjesne pojedince da ne zloupotrebljavaju pozitivne kampanje usmjerene na najmlađe Kolašince, kako bi svi u ovom gradu imali i opremu i besplatno skijanje na stazama Ski centra Kolašin 1450. Jer, podsjećamo, Ski centar Kolašin 1450  je ove sezone za građane Kolašina, Andrijevice, Berana i Petnjice obezbijedio besplatan ski pas četiri dana nedjeljno, od ponedjeljka do četvrtka. Uz obezbijeđenu ski opremu, svi Kolašinci, a posebno najmlađi, moći će bez troškova da zimu provedu na svojoj planini. To je bila i inicijalna zamisao Ski centra Kolašin 1450 kada je pokrenuo ova dva projekta – besplatan ski pas za građane Kolašina, Berana, Andrijevice i Petnjice, i besplatna ski oprema za Kolašince, u prvom redu najmlađe.

L.P.Đ.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ranko
20.12.2023-09:28 09:28

Eto… to smo mi… Djeci uzimamo. Jos imaju besplatno da skijaju i odrasli uskracuju. Ne znam, ali nista normalno ili je kod nas sve nenormalno postalo normalno.