Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

AKCIJA I DALJE TRAJE: Ski centar Kolašin 1450 čeka Kolašince koji žele besplatnu ski opremu!

Poklanjanje ski opreme je i dalje u toku. Iz Ski centra Kolašin 1450 su poručili da čekaju sve zainteresovane!

Ski centar Kolašin 1450 i rizort Kolašin Valleys će obezbijediti besplatnu ski opremu za Kolašince, prvenstveno omladinu. Riječ je o skijama, cipelama, vezovima, štapovima za one koji nemaju opremu.

Ova akcija je obezbijeđena na stazama Kolašin 1450, a poklanjanje ski opreme je i dalje u toku. Iz Ski centra Kolašin 1450 su poručili da čekaju sve zainteresovane!

Podsjetimo, Ski centar Kolašin 1450, u okviru prvog planinskog rizorta na ski stazama, Kolašin Valleys, obezbijedio je ove sezone besplatno skijanje za građane Opština Kolašin, Berane, Petnjice i Andrijevice.

Besplatan ski pas četiri dana nedjeljno, od ponedjeljka do četvrtka, punoljetni građani ove četiri opštine mogu da ostvare uz ličnu kartu.

Djeca i mladi ostvaruju to pravo u pratnji roditelja sa ličnom kartom.

Kolašin 1450

Podsjećamo da je Ski rizort Kolašin 1450 predlagao Skijalištima Crne Gore da se za građane Kolašina, Berana i Andrijevice i Petnjice obezbijedi besplatan ski pas četiri dana nedjeljno na čitavom Skijalištu Kolašin, što su Skijališta Crne Gore odbila.

Državna kompanija Skijališta Crne Gore, da podsjetimo, odbili su ove godine prodaju zajedničkog ski pasa na čitavom Skijalištu Kolašin, dakle za staze Kolašin 1600 i Kolašin 1450. Osim toga, uporno plasiraju neistine da na njihovom skijalištu ima 21 kilometar staza umjesto 17,5 kilometara. Ove godine su i povećali cijenu ski pasa na njihovom dijelu na 25 eura, što je prošle godine bila cijena za čitavo Skijalište Kolašin, odnosno za jedinstveni ski pas.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve