Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

ZIMSKA IDILA U KOLAŠINU: Ski lift Jezerine i šestosjed Viline vode u funkciji, državno skijalište ne radi

I dok je Ski rizort Kolašin 1450 omogućio besplatno skijanje za četiri sjeverne opštine, Skijališta Crne Gore su još jednom prevarile građane - kupcima promotivnog sezonskog ski pasa koje je ovo preduzeće prodavalo u predsezoni, nije omogućeno skijanje, jer staze Skijališta ne rade, a sa tim ski pasom ne mogu da skijaju na stazama Ski rizorta Kolašin 1450

Kolašin je ovih dana centar zimskog turizma, a snijeg i sunce privukli su turiste na Bjelasicu, kako bi uživali u pravoj zimskoj idili.

Na stazama Ski rizorta Kolašin 1450 skijašima su dostupni ski lift Jezerine i šestosjed Viline vode. Tabači snijega su svakodnevno u funkciji, pa je zadovoljstvo skijaša na visokom nivou.

Staze državnog skijališta ne rade, a podsjećamo da je karta za njihovih 17,5 kilometara staza 25 eura, dok je dnevni ski pas za 25 kilometara staza Ski centra Kolašin 1450, 15 eura.

Osim toga, Ski rizort Kolašin 1450 obezbijedio besplatno skijanje četiri dana nedjeljno za građane Kolašina, Berana, Andrijevice i Petnjice, i besplatnu ski opremu za najmlađe Kolašince, kako bi u potpunosti uživali na svojoj planini.

I dok je Ski rizort Kolašin 1450 omogućio besplatno skijanje za četiri sjeverne opštine, Skijališta Crne Gore su još jednom prevarile građane – kupcima promotivnog sezonskog ski pasa koje je ovo preduzeće prodavalo u predsezoni, nije omogućeno skijanje, jer staze Skijališta ne rade, a sa tim ski pasom ne mogu da skijaju na stazama Ski rizorta Kolašin 1450.

Ovo je još jedan pokazatelj neznanja ili loše namjere, a mnogi tvrde i interesnih odnosa u vrhu Skijališta Crne Gore. Portal Aktuelno je više puta pisao da se radi o sumnjivom projektu uprave Skijališta na čelu sa Demokratama, a praksa je pokazala da svi oni koji su platili promotivni ski pas od 300 eura za odrasle i 200 eura za djecu, bacili pare. Uz to, Skijališta Crne Gore su ih još jednom prevarili tvrdnjom da imaju 21 km staza, umjesto 17,5 koliko ih je stvarno u vlasništvu ove kompanije.

Pitanje je da li će rukovodstvo Skijališta Crne Gore uopšte razmotriti mogućnost vraćanja novca ljudima koji su kupili sezonske ski pasove, koje sad ne mogu da iskoriste.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
SuperHik
28.01.2024-12:33 12:33

Pošto je kačamak u toj “idili” ?

Skijaš
28.01.2024-14:53 14:53

Bravo AKTUELNO
NAJJAČI STE
SVAKA ČAST ZA ISTINU!