Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Željeznički prevoz tvrdi da je ove godine dobro poslovao

Iz te kompanije najavljuju da će nastaviti da ulažu napore u održavanje i unapređenje kvaliteta usluge željezničkog prevoza putnika, zadržavajući pri tom cijene voznih karata nepromijenjenima i pored poskupljenja resursa i usluga na globalnom nivou, kao i da će odgovornom upravljačkom i kadrovskom politikom štiti interese državnog kapitala

Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica je za 11 mjeseci 2022. godine ostvario prilive od prodaje karata u iznosu od 2.486.026 eura što je za 35 odsto bolji rezultat u odnosu na isti period prethodne godine, saopšteno je iz te kompanije.

“U lokalnom i međunarodnom saobraćaju prevezeno je 741.453 putnika što predstavlja povećanje od 43 odsto u odnosu na prethodnu godinu”, navodi se u saopštenju.

Iz te kompanije najavljuju da će nastaviti da ulažu napore u održavanje i unapređenje kvaliteta usluge željezničkog prevoza putnika, zadržavajući pri tom cijene voznih karata nepromijenjenima i pored poskupljenja resursa i usluga na globalnom nivou, kao i da će odgovornom upravljačkom i kadrovskom politikom štiti interese državnog kapitala.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve