Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Umjetnici i izvođači se pridružili ugostiteljima: Zahtijevamo ukidanje mjera

Predsjednik Udruženja estradnih umjetnika i izvođača Crne Gore dodaje da su ''vrlo svjesni da se mjere ne poštuju i da postoje neprijavljena okupljanja''

Udruženje estradnih umjetnika i izvođača Crne Gore pridružuje se zahtjevu Ugostitelja Crne Gore, koji je upućen donosiocima mjera koje utiču na egzistenciju porodica ugroženih ugostitelja i muzičara, a koje se tiču još uvijek postojećih zabrana i ograničenja, navodi se u saopštenju koje potpisuje Danijel Alibabić, predsjednik pomenutog udruženja.

“Budući da nam je dozvoljen rad u određenim ugostiteljskim objektima (vrijeme nastupanja ograničeno), a zabranjen rad u event centrima i organizovanje privatnih zabava i veselja; budući da smo kao građani vakcinisani ili posjedujemo potvrde koje su bile obavezne za boravak u zatvorenom prostoru, još jednom izražavamo nezadovoljstvo i zahtijevamo da se ukinu mjere koje nam brane pravo na rad, kako bi svi ugostitelji i zaposleni u ugostiteljstvu, uključujući i angažman muzičara, konačno nastavili sa radom bez ograničenja”, ističe se u saopštenju.

Predsjednik Udruženja estradnih umjetnika i izvođača Crne Gore dodaje da su “vrlo svjesni da se mjere ne poštuju i da postoje neprijavljena okupljanja”.

“Nećemo dozvoliti da jedino mi snosimo posljedice koje ugrožavaju naše porodice. Uz želju i podršku da se zdravstveni sistem rastereti, da naši građani ne oboljevaju od ovog virusa, i da svi nastavimo normalno život, ispred svih članova Udruženja očekujemo hitnu reakciju nadležnih”, zaključio je Alibabić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve