Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Sve spremno za otvaranje hotela Aman za 14. jul: Turistički obilasci Svetog Stefana probudili veliko interesovanje

Nakon dvije godine od zatvaranja

Nakon dvije godine koliko je bio zatvoren, Aman Sveti Stefan otvara svoja vrata u petak 14. jula. Test gosti od strane Amana, zadovoljni onim što su vidjeli i iskusili, dali su zeleno svijetlo za otvaranje kapaciteta za turiste.

Raskošno utočište sa svojih osam apartmana, samostalnim spa centrom i ekskluzivnim plažama sa zadovoljstvom ponovo prima goste. Otvaranje ljetnje sezone u petak, 14. jula”, navedeno je u objavi na Instagramu.

Sveti Stefan nudi turističke ture za mnogobrojne turiste koji mogu da obiđu grad-hotel u jednoj od šest dnevnih tura sa ulaznicom koja košta 25 eura. Djeca mlađa od 12 godina na Sveti Stefan mogu ući besplatno. Zimska cijena ulaznice je 10 eura i biće upriličen veći broj dnevnih tura, dok su ture van sezone za sve obrazovne institucije na teritoriji opštine Budva besplatne. Plan je da od ove zimske sezone ture budu besplatne i za sve obrazovne institucije sa teritorije Crne Gore.

Poređenja radi obilazak Zidina i Lovrjenca u Dubrovniku po osobi se naplaćuje 35 eura, dok je cijena za djecu do 18 godina ulaznica 15 eura, te se cijena koju Aman Sveti Stefan čini pristupačnom za sve ono šro može da ponudi.

Na ostrvu se redovno održavaju crkvene službe i tom prilikom na istim prisustvuje preko 100 ljudi.

Posljednjih dana bilo je mnogo nagadjanja oko otvaranja hotela Aman Sveti Stefan. Mnogi portali i televizije u poslednja 3 dana objavljivali su informacije da je hotel zatvoren i da neće biti otvoren a da nismo uspjeli da dobijemo potvrdu ili demanti takve informacije jer se Adriatic properties i Aman ne oglašavaju kako ne bi remetili arbitražni postupak te smo odlučili da posjetimo Sveti Stefan i sami provjerimo te informacije…
U međuvremenu stigla je i potvrda Amana da se dio kapaciteta otvara 14.07. kako je bilo i najavljivano.

Podsjetimo, pred međunarodnim Arbitražnim sudom u Londonu i dalje se vodi spor koji “Adriatic properties” Petrosa Stathisa, koji je zakupac hotela Sveti Stefan, koji je u vlasništvu države Crne Gore, vodi zahtijevajući da mu se nadoknadi šteta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lada
12.07.2023-17:52 17:52

Prelijepo.Divota!