Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Pokret Evropa sad: DPS je najveći neprijatelj Svetog Stefana i Amana

Umjesto da, smatraju u PES-u, Sveti Stefan radi na najvišem nivou kao apsolutni biser Jadrana i simbol turističke ponude Crne Gore, Sveti Stefan je danas, ocjenjuju u toj partiji, sveden na to da ga Europa Nostra, renomirana organizacija koja se bavi zaštitom kulturno-istorijskog nasleđa, svrstava među sedam najugroženijih lokaliteta kulturne baštine u Evropi

Iza populističkih navoda da je Jakov Milatović otjerao Aman, stoji ništa drugo do sramni pokušaj DPS-a da krivicu zbog devastacije Miločerskog parka i neodrživog aranžmana sa Amanom i Adriatic Properties-om, sa sebe prebaci na teret poreskih obveznika, saopštili su iz Pokreta Evropa sad (PES) reagujući na saopštenje Opštinskog odbora DPS Budva.

“Poput slučaja palih garancija za KAP, gdje je DPS vlada svjesnim propuštanjem radnji da se zaštite finansijski interesi države, ruskom oligarhu pod sankcijama Olegu Deripaski poklonila 137 miliona eura, tako su mislili i da vještačkim fabrikovanjem arbitraže oko Svetog Stefana, svojim partnerima Vei Seng Pui i Petrosu Statisu poklone 100 miliona eura, što je suma za naknadu štete koju je odredio sam Đukanović, u skladu sa sopstvenim potrebama likvidnosti. Međutim, građani su prozreli manir DPS-a i Đukanovića, pa su drugog aprila poslali glasnu poruku da je u Crnoj Gori gotovo sa ovakvim zloupotrebama, upravo izabravši Jakova Milatovića za Predsjednika”, navodi se u saopštenju PES-a.

Umjesto da, smatraju u PES-u, Sveti Stefan radi na najvišem nivou kao apsolutni biser Jadrana i simbol turističke ponude Crne Gore, Sveti Stefan je danas, ocjenjuju u toj partiji, sveden na to da ga Europa Nostra, renomirana organizacija koja se bavi zaštitom kulturno-istorijskog nasleđa, svrstava među sedam najugroženijih lokaliteta kulturne baštine u Evropi.

“Do čega je došlo isključivo devastacijom zakupca, u kom je DPS direktni saučesnik. Zato, nesporno je da je DPS najveći neprijatelj Svetog Stefana i Amana, ali kako su ih građani izbrisali sa političke scene, za Sveti Stefan je rođena nova prilika da povrati stari sjaj, što će biti visoko na agendi Pokreta Evropa sad”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
03.07.2023-21:21 21:21

Jun je bio kišovit zahvaljujući Milu i DPSu i to je do bitno uticalo na smanjen broj turista…

Tara
03.07.2023-21:47 21:47

Sveti Stefan je zakupljen..od njuglednije firme svijeta..zahvaljujuci DPS..Budvanska politicka mafija..pocev od gradonacelnika..pa ostalih..leze u krimanalu droge..neznanja..i haosa..Dje vam je Gradonacelnik???

Tara
04.07.2023-07:55 07:55

Kakvih lazova..primitivaca a ujedno kriminalaca..