Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Stvaranje dobrog biznis ambijenta važno je za razvoj Crne Gore, neophodno čuti i glas investitora

''Na sastanku su predstavljena dosadašnja ulaganja, kao i najavljen najveći investicioni projekat u sklopu Porto Montenegra – Synchro. Razgovaralo se i o drugim mogućnostima saradnje i novim projektima'', navodi se u saopštenju

Stvaranje dobrog biznis ambijenta važno je za razvoj Crne Gore, zbog toga je neophodno čuti i glas investitora koji sprovode uspješne projekte u našoj zemlji, saopšteno je nakon sastanka predsjednika Vlade Milojka Spajića, ministra saobraćaja i pomorstva Filipa Radulovića, sa predstavnicima Porto Montenegra, izvršnim direktorom Dejvidom Margasonom i Predragom Lekovićem, direktorom za odnose sa Vladom i upravljanjem imovinom.

“Na sastanku su predstavljena dosadašnja ulaganja, kao i najavljen najveći investicioni projekat u sklopu Porto Montenegra – Synchro. Razgovaralo se i o drugim mogućnostima saradnje i novim projektima”,, navodi se u saopštenju.

Takođe, dodaje se, istaknuta je važnost međusobne podrške kako bi se uspostavio održiv poslovni ambijent, koji će omogućiti rast i prosperitet svih uključenih strana, a naročito lokalne zajednice.

“Investitor je predočio i poteškoće sa kojima se susretao u prethodnom periodu, što je dobar osnov za rad na unaprjeđenju poslovnog okruženja”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve