Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Spajić: U sljedećih šest godina imaćemo velike infrastrukturne projekte u Crnoj Gori

''Decet dionica autoputeva i brzih cesti, četiri dionice željeznice, dvije aerodroma i luku Bar''

U sljedećih šest godina imaćemo velike infrastrukturne projekte u Crnoj Gori, poručio je premijer Milojko Spajić nakon današnjeg susreta sa predsjednicom EBRD-a u Londonu.

“Sa predsjednicom EBRD u Londonu: U sljedećih šest godina imaćemo velike infrastrukturne projekte u Crnoj Gori: decet dionica autoputeva i brzih cesti, četiri dionice željeznice, dvije aerodroma i luku Bar”, napisao je Spajić u objavi na mreži X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Seoca
26.02.2024-15:12 15:12

Spajo, jedino ako se Crna Gora distancira od klero fašističke ideologije Srbijanskih četnika, ljotićevaca, Arkanovaca, Rusa, špijuna, terorista, fašističkih popova i posrbica, izbaci četničkog vojvodu Raja iz Parlamenta, TEK ONDA postoji mogućnost da će Evropa pregovarati o mogućim “infrastrukturnim projektima” u Crnoj Gori!! Evropska Unija ne sanja da primi Crnu Goru u članstvo, jer do sada nova Crnogorska -Srpsko-Ruska vlada vodi politiku totalnog uništenja, posrbljavanja, kulturnig Genocida nad Crnogorcima, Muslimanima, Albancima, Hrvatima, Romima i Egipćanima u Crnoj Gori!!