Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

SKI RIZORT KOLAŠIN 1450 PONOVO POMJERA GRANICE TURIZMA U CRNOJ GORI: Na Bjelasici otvoren prvi luksuzni hotel na skijalištu – Swissôtel resort

Novoizgrađeni hotelski objekat nudi 116 modernih i udobnih apartmana za ljubitelje ski-in/ski-out koncepta i aktivnosti na snijegu, kao i ljetnjeg odmora na planini, uz planinarenje, vožnju kvadova, boravak u prirodi i druge ljetnje planinske atrakcije

Swissôtel resort, smješten u planinskom odmaralištu K16 na skijalištu Kolašin 1600, počeo je sa radom 01. januara. Otvaranjem ovog hotela, Ski rizort Kolašin 1450 ponovo je pomjerio granice crnogorskog turizma, jer se radi o prvom luksuznom hotelu na samom skijalištu u državi.

Novoizgrađeni hotelski objekat nudi 116 modernih i udobnih apartmana za ljubitelje ski-in/ski-out koncepta i aktivnosti na snijegu, kao i ljetnjeg odmora na planini, uz planinarenje, vožnju kvadova, boravak u prirodi i druge ljetnje planinske atrakcije.

Gosti će moći da uživaju u sofisticiranom restoranu, aperitiv baru i koristiće usluge skijašnice i druge pogodnosti.

Posebna ponuda je butik Bogner koji će upotpuniti ugođaj gostiju hotela.

Swissôtel Resort Kolašin arhitektonski se savršeno uklapa sa krajolikom Bjelasice. Dizajn hotela potpuno je integrisan s prirodnim ambijentom, preovladavaju kamen i drvo visokog kvaliteta osiguravajući luksuznu atmosferu odmarališta i esenciju prirodne vitalnosti Swissôtela.

Swissôtel Resort Kolašin je dio popularnog ski-in/ski-out odmarališta K16 – novog skijaškog odredišta na Bjelasici, koji će snažno pozicionirati Kolašin na evropsku kartu zimskih sportova.

K16 resort uključuje deset hotelskih objekata i 28 planinskih vila. Sa odmaralištem Kolašin 1450 predstavlja prvi planinski rezidencijalni rizort u Crnoj Gori.

Otvaranjem hotela u Kolašinu, Accor, vodeća svjetska ugostiteljska grupa sa sjedištem u Francuskoj u čijem sastavu je Swissôtel, proširuje portfelj vrhunskih brendova na jugoistoku Evrope. Swissôtel upravlja sa više od 4,5 hiljada hotela, odmarališta i rezidencija, zajedno sa oko deset hiljada najljepših privatnih vila širom svijeta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zolti
03.01.2024-20:51 20:51

Uhh… Predobro…

Вожд
04.01.2024-17:52 17:52

Укусно и са мером урађено !
Браво !
Видимо се ускоро !