Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Šehović: Umjesto ozbiljnih odgovora o ToMontenegro, čuli smo fraze i parole

Ako su dva aviona plaćena 21 milion dolara, a plan je da kompanija ToMontenegro ima pet-šest aviona, na osnovu čega se tvrdi da će 30 miliona eura osnivačkog kapitala biti dovoljno i da se iz budžeta više neće izdvajati, upitao je danas poslanik Socijaldemokrata Damir Šehović

Ako su dva aviona plaćena 21 milion dolara, a plan je da kompanija ToMontenegro ima pet-šest aviona, na osnovu čega se tvrdi da će 30 miliona eura osnivačkog kapitala biti dovoljno i da se iz budžeta više neće izdvajati, upitao je danas poslanik Socijaldemokrata Damir Šehović.

“Ovo je jednako ozbiljna izjava kao i ona da će nas ToMontenegro koštati čuvenih 0 eura”, naveo je Šehović na Twitter-u.

Poručio je da, pošto premijer Zdravko Krivokapić još to nije uradio, on poziva direktora da pokaže odluku Odbora direktora i ugovor koji prati kupovinu aviona, mišljenje koje ih izuzima od javnih nabavki, ali u tom slučaju i internu proceduru po kojoj su avioni nabavljeni, jer je Montenegro Airlines te procedure imao.

“Jedino što smo na presu saznali je to da se ne zna tačno kad će ToMontenegro početi da leti, na kojim destinacijama će da leti, da ne znaju koliko će i kojeg profila radnika primiti, niti koji slotovi im tačno trebaju, a koji ne. Umjesto jasnih odgovora, čuli smo fraze i parole”, poručio je Šehović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Gornji kraj
02.03.2021-19:41 19:41

Sve komšije obožavaju političarea Šehovića i političara a bivšeg gradonačelnika Mugošu.Šehovic je teoriski potkovan a Mugoša je praktičan operativac. Oduševilibi se pośetom.Ali naravo moralibise najavit.