Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Šehović: SD pruža snažan doprinos razvoju Bara, privodimo kraju razgovore o novom modelu saradnje sa programski sličnim partijama

Šehović je takođe kazao da je ponosan na rezultate i doprinos koji SD pruža sveukupnom društvenom i ekonomskom razvoju opštine Bar, od ranije propoznatoj po jakoj socijaldemokratskoj i građanskoj ideji, koja je uprkos izazovima sa kojima se naše društvo suočava, vitalna i danas

Politička scena Crne Gore je poslednjih godina nažalost preplavljena populizmom i primitivizmom, zato je u javnom prostoru više nego ikad potrebna pristojnost, civilizovanost i ozbiljnost, a upravo po tome su prepoznate Socijaldemokrate Bara na čelu sa Branislavom Nenezićem, poručio je predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Damir Šehović na sinoć održanoj sjednici opštinskog odbora te partije u Baru.

Šehović je takođe kazao da je ponosan na rezultate i doprinos koji SD pruža sveukupnom društvenom i ekonomskom razvoju opštine Bar, od ranije propoznatoj po jakoj socijaldemokratskoj i građanskoj ideji, koja je uprkos izazovima sa kojima se naše društvo suočava, vitalna i danas.

“Hvala vam na nepodijeljenoj podršci našim naporima da kroz osmišljavane novog modela saradnje sa programski i ideološki sličnim partijama, udruženjima i istaknutim pojedincima, našu ideju učinimo prepoznatljivijom, vidljivijom i snažnijom na nivou čitave Crne Gore. Razgovori na tu temu se privode kraju, odvijaju se u veoma pozitivnoj atmosferi, tako da stvaramo pretpostavke za skoro i formalno donošenje odluka“,  istakao je Šehović.

Predsjednik Socijaldemokrata Bara i poslanik u Skupštini Crne Gore Branislav Bane Nenezić je istakao zahvalnost na prepoznavanju njegovih, i napora odbora koji predstavlja, da kroz državni parlament, između ostalih, aktuelizuje i brojne lokalne teme koje su od interesa za grad pod Rumijom.

“Određene teme smo uspjeli da postavimo na vrh agende kako Parlamenta tako i Vlade, počev od nama veoma sporne kupovine feribota AF Frančeska, preko isticanja problema sa zakupcima plaža, sve do izgradnje LNG terminala u Luci Bar, čemu se oštro protivimo zato što smo sigurni da to nije interes naše opštine“, kazao je Nenezić.

Sjednica Opštinskog odbora u Baru je organizovana u okviru aktivnosti obilazaka odbora i razgovora sa članstvom, u kontekstu osmišljavanja novog modela saradnje između srodnih partija i pojedinaca, sa ciljem jačanja socijaldemokratske i generalno građanske misli u Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
mikimiki
18.04.2024-06:45 06:45

U UN Rezolucijom se predviđa da 11. jul postane “Međunarodni dan promišljanja i sećanja na genocid u Srebrenici” i osuđuje “negiranje genocida”. Sto ce silom morat DF i druge Cetnicke stranke nacerat priznanje ili biti sankcionisani -Tito je za Cetnike bio spas znao je sto ce cinjet sa tim zlom !!