Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Rukovodstvo EPCG da ispuni obećanja po pitanju isplate zimnice

EPCG je, kako su kazali iz Ministarstva energetike i rudarstva, dužna da to učini po principu na osnovu koga je to urađeno u matičnoj kompaniji ali i ostalima kompanijama iz EPCG grupe

Rukovodstvo Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) u obavezi je da ispuni obećanja radnicima EPCG Željezara Nikšić po pitanju isplate zimnice, u skladu sa politkom ove kompanije prema zaposlenima, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva.

EPCG je, kako su kazali, dužna da to učini po principu na osnovu koga je to urađeno u matičnoj kompaniji ali i ostalima kompanijama iz EPCG grupe.

– Ministarstvo energetike u rudarstva poziva V.D. izvršnog direktora Zorana Šljukića i predsjednika Odbora direktora Milutina Đukanovića da u najkraćem mogućem roku ispuni ovu obavezu, kako je i obećano radnicima Željezare, i to prvo za 3. januar, pa za 09. januar tekuće godine, da bi taj rok bio prolongiran i do danas, što je izazvalo opravdano nezadovoljstvo zaposlenih zbog neispunjenih obećanja – navodi se u saopštenju Ministarstva.

Dodaje se i kako je EPCG Željezara Nikšić na putu da nađe kvalitetnog partnera za pokretanje više pogona u kompaniji, te da potezi koji mogu ugroziti taj proces nijesu u cilju ozdravljenja kompanije.

– Matična firma EPCG mora da uradi sve u njenoj nadležnosti da se proces privrede kraju bez dodatnih komplikacija za firmu koja se već nalazi u nezavidnoj poziciji – zaključili su.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve