Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Ostvareni prvi kontakti u vezi sa direktnim avio linijama ka Emiratima

Kontakti koje smo ostvarili od izuzetnog su značaja za ACG, ali i sveukupnu crnogorsku privredu i razvoj turizma. Osim toga, direktna veza između Crne Gore i Ujedinjenih Arapskih Emirata otvoriće nove mogućnosti za crnogorske putnike, rekao je predsjednik Odbora direktora ACG Nebojša Đoković

Tokom predstavljanja ponude Aerodroma Crne Gore (ACG) na svjetskoj izložbi Expo 2020 u Dubaiju, ostvareni su brojni poslovni kontakti koji bi, u perspektivi, mogli otvoriti zvanične pregovore o uspostavljanju direktne avionske linije između Crne Gore i Ujedinjenih Arapskih Emirata, saopšteno je iz te kompanije.

“Kontakti koje smo ostvarili od izuzetnog su značaja za ACG, ali i sveukupnu crnogorsku privredu i razvoj turizma. Osim toga, direktna veza između Crne Gore i Ujedinjenih Arapskih Emirata otvoriće nove mogućnosti za crnogorske putnike”, rekao je predsjednik Odbora direktora ACG Nebojša Đoković.

Ističući značaj predstavljanja ponude ACG na svjetskoj izložbi u Dubaiu, i moguće uspostavljanje direktne avio linije, zamjenik izvršnog direktora, Petar Radulović, kazao je da Crna Gora itekako ima šta da ponudi gostima i investitorima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

“To bio bilo od krucijalnog značaja za kompletnu privredu, posebno imajući u vidu visokoplatežne goste i ozbiljnje investitore kojima bi direktni letovi ka Crnoj Gori bili početni podsticaj da se preorjentišu na našu zemlju. Napominjem da bi posjetiocima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata naša zemlja bila privlačna tokom cijele godine, i tokom ljetnje i zimske turističke sezone”, istakao je Radulović koji sa kolegama boravi u Dubaiju.

U delegaciji ACG na svjetskoj izložbi Expo je i član Odbora, Boro Todorović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve