Srijeda, 7 Juna, 2023
Rubrika:

Novinari prestižnih francuskih medija: Voljeli bismo da napravimo reportažu o Crnoj Gori

NTOCG po prvi put učestvuje na događaju ''IMM TravMedia Network'' u Parizu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) po prvi put učestvuje na događaju “IMM TravMedia Network” u Parizu, koji okuplja predstavnike medija i influensera sa teritorije Francuske.

Riječ je o najvećem događaju globalnog umrežavanja koji povezuje brendove iz oblasti putovanja i turizma sa najuticajnijim medijima i influenserima.

Predstavnice NTO CG su održale preko 20 sastanaka sa predstavnicima najznačajnijih medija u Francuskoj, kao što su: TV5 Monde, TF1, Le Figaro Magazine, Le Quotidinenne, Le Piont, Tourmag, Ici&Ailleures, Tour Hebdo i drugi. Tom prilikom, iskazano je veliko interesovanje za Crnu Goru kao turističku destinaciju i buduću saradnju.

“Mislim da je Crna Gora idealna destinacija za nas Francuze koji volimo sve aktivnosti na otvorenom. Zemlja je veoma egzotična i relativno nam je blizu, tako da bih zaista volio da napravim reportažu o Crnoj Gori i njenim divnim planinama”, poručio je urednik magazina “Wider Trail Outdoor”, Sylvain Bazin.

Jedan od organizatora događaja, Joanna Golebiowska ističe da joj je izuzetno zadovoljstvo zbog učešća Nacionalne turističke organizacije Crne Gore na ovom prestižnom događaju. Kako ističe, očekuje da će NTO CG od ostvarenih kontakata imati benefite.

Tokom događaja, održan je i sastanak sa novinarkom magazina “Putujte ovdje i drugdje” (Voyager Ici&Ailleurs), na čijoj se naslovnici tokom 2021. godine našla Crna Gora. Pored naslovne strane, turistička ponuda Crne Gore predstavljena je na još 28 strana ovog magazina, kao rezultat studijske posete koju je organizovala NTO CG.

“Reportaža koju smo zajedno radili o Crnoj Gori bila je izuzetno ispraćena. Raduje me što smo doprinijeli promociji vaše zemlje i nadam se nastavku saradnje na drugim projektima”, poručila je novinarka luksuznog magazina “Voyager Ici&Ailleurs”, Pauline Crabe.

Imajući u vidu da je francusko tržište jedno od značajnijih za Crnu Goru, ovaj događaj je od velike važnosti kada je u pitanju bolja saradnja sa predstavnicima medija iz Francuske, što će značajno doprinijeti boljoj promociji na ovom tržištu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve