Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mugoša: Bošnjak iznosi beskrupulozne laži o meni, postoji evidencija o svemu

On je reagovao na tvrdnje Bošnjak koja je upitala premijera Duška Markovića, zašto je Mugoši dodijeljen kredit “kada je već dobro zbrinut”, a sve vezano za dodjele kredita po povlašćenim uslovima, u iznosu od 40 hiljada eura

Poslanica Demokratskog fronta (DF) Branka Bošnjak iznosi beskrupulozne laži kad je u pitanju moj profesionalni angažman u Glavnom gradu, a o mom angažmanu i radi postoji uredna evidencija koja je javnosti dostupna, tvrdi direktor Poreske uprave Miomir M. Mugoša.

Miomir M. Mugoša

On je reagovao na tvrdnje Bošnjak koja je upitala premijera Duška Markovića, zašto je Mugoši dodijeljen kredit “kada je već dobro zbrinut”, a sve vezano za dodjele kredita po povlašćenim uslovima, u iznosu od 40 hiljada eura.

Saopštenje Mugoše prenosimo u cjelosti:

“Navodi poslanice Bošnjak predstavljaju politički motivisane zlonamjerne i lažne konstrukcije koje odbacujem kao apsolutno neistinite.

Navodim da je sve što sam stekao za vrijeme rada kao javni funkcioner uredno prijavljeno nadležnim organima i o tome postoji uredna evidencija koja je javnosti, a samim tim i poslanici Bošnjak, dostupna.

Nije prvi put da poslanica Bošnjak iznosi beskrupulozne laži kad je u pitanju moj profesionalni angažman u Glavnom gradu plasirajući javnosti samo njoj znane izmišljene informacije o mojim navodnim zloupotrebama za vrijeme pokrivanja pozicije načelnika Komunalne policije i dezinformacije o sukobu sa tadašnjim gradonačelnikom Podgorice.

Svoju prljavu kampanju ispunjenu lažima i neistinama, na moj i račun moje porodice koju je započela dok je bila odbornica Skupštine Glavnog grada imenovana nastavlja i kao poslanica, bezuspješno pokušavajući da diskredituje moj profesionalni angažman u Poreskoj upravi i ostvarene rezultate koje ta institucija u kontinuitetu postiže za dobrobit građana i države Crne Gore, a koji su prepoznati od strane domaće i međunarodne stručne javnosti.

U cilju zaštite ličnog i profesionalnog integriteta, a zbog kontinuirane beskrpulozne kampanje protiv mene i moje porodice od strane pomenute poslanice Bošnjak, obavještavam vas da ću pokrenuti sudski postupak, u kojem će ista imati priliku da dokaže istinitost svojih navoda ili snosi posljedice zbog iznijetih neistina.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve