Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Mandić posjetio Mojkovac: Ski Centar Žarski velika šansa za razvoj opštine

Predsjednik Mandić je u pratnji predsjednika Opštine posjetio jednu od ključnih lokacija ekonomskog razvoja Mojkovca – Ski Centar Žarski

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić obišao je danas Mojkovac. Tim povodom posjetio je Opštinu Mojkovac i održao sastanak sa predsjednikom Veskom Delićem i rukovodstvom opštine Mojkovac, saopšteno je iz Skupštine.

Nakon sastanka, predsjednik Mandić je u pratnji predsjednika Opštine posjetio jednu od ključnih lokacija ekonomskog razvoja Mojkovca – Ski Centar Žarski.

„Ovo skijalište je velika šansa za razvoj opštine Mojkovac. Vlada i parlamentarna većina će uložiti veliki napor da se završi most preko rijeke Tare, kao i privedu kraju neophodni radovi kako bi se čitav projekat čim prije stavio u funkciju“ izjavio je Mandić.
Na samom kraju posjete, dva predsjednika su posjetila Bojnu Njivu i položili vijenac na tamošnji spomenik, poklonivši se div junacima Mojkovačke bitke.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
28.02.2024-19:45 19:45

…da si čovEk proslo bi ti kroz tu nacionalisticku glavu -zasto su herojski dali cgorski junac život ,za srbijansku bjezaniju/pravo ime za tzv.srb.”odstupnicu”/kad je zadnji Srpski vojnik prosao Skadar -ZAŠTO izginuše …što napraviše”braca” nakon bitke od drzave CG/za zahvalnos-okupiraše je i zvjerstva radili…/Morao bi se četnički vojvoda zapitati što napravi Srpska vojska od ŠĆEPANA MIJUŠKOVICA koji bijase na Mojkovačkoj bitci i na Bregalnici -ZAŠTO mu Srbi onako “zahvališe”- MORAO BI vojvoda ,da je čovjek,znati pjesmu koju ispjevaše Šćepanu…A ne da zloupotrijebi sve u nacionalističke priče kako -brat “bratu “pomoga——–SRAMNO !