Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Kovačević: U Danilovgradu ove godine više od 20 miliona eura investicija

Kovačević je kazala da je zadovoljna rezultatima i navodi da je sve što je obećano građanima ispunjeno. Naglašava da su stabilizovane javne finansije, izmirene sve obaveze prema javnim ustanovama, NVO sektoru, prosvjeti, kulturi, zdravstvu i poljoprivrednicima

Ove godine u Danilovgrad će biti uloženo više od 20 miliona eura investicija, najavila je predsjednica te opštine Zorica Kovačević, u jutarnjem programu Gradske televizije “Rujna zora”.

Ona je kazala da je zadovoljna rezultatima i navodi da je sve što je obećano građanima ispunjeno. Naglašava da su stabilizovane javne finansije, izmirene sve obaveze prema javnim ustanovama, NVO sektoru, prosvjeti, kulturi, zdravstvu i poljoprivrednicima.

“Od najvažnijih infrastrukturnih projekata radujemo se završetku Bulevara sa četiri saobraćajne trake koji nam je otvorio grad za nove investitore. Ove godine imamo preko 20 miliona eura investicija u našem gradu, i time stvaramo uslove za otvaranje novih radnih mjesta. Juče je hotel Zeta dobio rešenje za 4 zvjezdice i posebno je važno što je grad dobio tako renomirani hotel”, naglasila je Kovačević u jutarnjem programu Gradske televizije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve