Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Klisić: Predloženi član zakona o igrama na sreću dio lobiranja jedne firme

Predstavnica Udruženja priređivača igara na sreću Jovana Klisić reagovala je na izjavu potpredsjednika Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju Moma Koprivice, a koja se tiče maloljetničkog klađenja i predloga Zakona o igrama na sreću

Predstavnica Udruženja priređivača igara na sreću Jovana Klisić reagovala je na izjavu potpredsjednika Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju Moma Koprivice, a koja se tiče maloljetničkog klađenja i predloga Zakona o igrama na sreću.

“Pozdravljamo izjavu i napore gospodina Koprivice i smatramo da je prije svega hrabra i odlučna, i sve napore u dijelu uređenja tržišta igara na sreću pozdravljamo.

Dodali bi još u dijelu zaštite maloljetnika da će predlog za amandman Montengrobeta biti usvojen, jer poboljšava zaštitu maloljetnika dodatno, pošto ne odgovara realnim činjenicama da postoji zaštita maloljetnika u zabrani online bankinga ili uplata depozita na šalterima banaka.

Predloženi član zakona o igrama na sreću koji propisuje ovu zabranu je samo dio lobiranja jedne firme koji ide i čak protiv svih direktiva FATF i Manivala, i sigurni smo da će gospodin Koprivica i ovom dijelu posvetiti dužnu pažnju”, navela je Klisić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve