Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Hidroelektrana Perućića u remontu od 23. jula

U okviru priprema za remont, kako se navodi, pražnjenje dovodnog sistema počeće u subotu, 23. jula, dok će, prema Planu ovogodišnjeg remonta, punjenje sistema i cjevovoda početi 30. avgusta, kako bi HE ''Perućica'' do 3. septembra bila spremna da se ponovo priključi na elektroenergetski sistem.

Redovni godišnji remont HE „Perućica“ počeće u subotu, 23. jula, a potpuna obustava rada elektrane nastupiće u ponedjeljak, 25. jula tekuće godine, saopšteno je iz Elektroprivrede (EPCG).

U okviru priprema za remont, kako se navodi, pražnjenje dovodnog sistema počeće u subotu, 23. jula, dok će, prema Planu ovogodišnjeg remonta, punjenje sistema i cjevovoda početi 30. avgusta, kako bi HE „Perućica“ do 3. septembra bila spremna da se ponovo priključi na elektroenergetski sistem.

“Uzimajući u obzir bezbjednost građana, obavještavamo javnost, prije svega stanovnike naselja koja gravitiraju hidroenergetskom sistemu, na moguće opasnosti i molimo ih da ne izvode bilo kakve aktivnosti u vrijeme pražnjenja i punjenja dovodnog sistema HE „Perućica“”, kazali su iz EPCG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve