Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Pljevlja: Mijo Lekić nelegalno postavljen za direktora Rudnika uglja, stigla potvrda da smo bili u pravu

Kako su naveli, nalaz inspektora rada da je Milan Mijo Lekić nelegalno postavljen za direktora Rudnika uglja samo je jedan u nizu poteza koje moraju doći kako bi se razotkrila razna nepočinstva rađena ne samo u Rudniku već i u svim kompanijama u energetskom sektoru a koja dugoročno prijete gašenju istog

Vrijeme mjeri i daje nepogrješiv sud o svačijem (ne)činjenju. Evo i danas stiže potvrda da smo bili u pravu kada smo ukazivali na cunami po dubini a koji je zadesio cio državni i privredni sistem, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Pljevlja.

Kako su naveli, nalaz inspektora rada da je Milan Mijo Lekić nelegalno postavljen za direktora Rudnika uglja samo je jedan u nizu poteza koje moraju doći kako bi se razotkrila razna nepočinstva rađena ne samo u Rudniku već i u svim kompanijama u energetskom sektoru a koja dugoročno prijete gašenju istog.

“Neviđeno bahaćenje i arčenje državne imovine od strane Lekića i njemu sličnih mora imati sudski epilog, i to je pitanje vremena, ali ono što je za društvo veći problem što takvi iza sebe ostavljaju raubovan Rudnik uglja i u svakom smislu te riječi”, dodaje se u saopštenju.

Treba svima da bude za nauk da, bez obzira na sve, ovakve političke persone sa vratolomijama koje proizvode ne smiju da nam se dese i budu nosioci bilo kojih društvenih tokova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
22.08.2023-09:51 09:51

Ovaj Lekic rece: Ako bude bozije pravde,nece me kazniti,e vidis Lekicu,nece biti PRAVNE PRAVDE jer je CG tuzilastvo/sudstvo dokalo dno,ali ce iti BOZIJE “NAGRADE” gotovo slicne kao u slucajevima srpskih popova,Amfilohija,Irineja,Krivokapica i slicnih njima,tebe ce ZESTOKO NAGRADITI.