Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović: Odbor razmatrao ponudu Uniproma, naknadno će se izjasniti

Ranije danas saopšteno je da Odbor direktora te državne kompanije analizira ponudu Uniproma vezanu za preuzimanje Kombinata aluminijuma Podgorica (KAP) na period od godinu dana

Predsjednik Odbora direktora Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) Milutin Đukanović rekao je Portalu RTCG da traže dodatno vrijeme da bi se mogli izjasniti o ponudi Uniproma vezano za preuzimanje KAP-a. Odbor direktora Elektroprivrede završio je sjednicu na kojoj je analizirana ponuda kompanije Uniprom.

“Upravo smo na vanrednoj sjednici Odbora direktora, putem video linka zbog mog odsustva, analizirali dobijenu ponudu Uniprom Nikšić. Članovi odbora tražili su dodatno vrijeme kako bi mogli da donesu odluku u skladu sa svojim ovlašćenjima. Uniprom i naša ukupna javnost će veoma brzo dobiti odgovor EPCG. Moje odsustvo je skopčano, između ostalog, i sa ispitvanjem mogućnosti da dobijemo i određene odgovore vezano za ranije aranžmane koji su omogućavali EPCG da uredno, i pod mnogo povoljnijim uslovima, snadbijeva KAP”, rekao je Đukanovć za Portal RTCG.

Ranije danas saopšteno je da Odbor direktora te državne kompanije analizira ponudu Uniproma vezanu za preuzimanje Kombinata aluminijuma Podgorica (KAP) na period od godinu dana.

Izvršni direktor kompanije Uniprom-a Veselin Pejović, dostavio je Elektroprivredi (EPCG) ponudu za preuzimanje primarne proizvodnje aluminijuma u Kombinatu alumnijuma (KAP) na godinu.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve