Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

CEDIS: Raskrinkani izvještaj DRI natjerao gospodu iz DPS-a da izađu pred javnost

''Isti pozivaju SDT da se bavi CEDIS-om i poslovanjem naše kompanije, zanemarivši činjenicu da je Specijalno državno tužilaštvo upravo zatrpan predmetima koji su adresirani na ime njihove partije''

Nakon što je urađen i objavljen stručni nalaz i mišljenje vezano za konačni izvještaj DRI za poslovnu 2022. godinu, revoltirani istinom, koja im nije jača strana, poslnici DPS-a, nalaze za shodno da komentarišu poslovanje Crnogorskog elektrodistributivnog sistema, poručili su iz CEDIS-a reagujući na današnju izjavu poslanika DPS-a Nikole Rakočevića.

“Upravo raskrinkan izvještaj DRI je natjerao gospodu iz DPS-a da izađu pred javnost i da u odbranu partijskog kolege, koji je radio na izradi ovakvog izvještaja, iznose notorne neistine. Isti pozivaju SDT da se bavi CEDIS-om i poslovanjem naše kompanije, zanemarivši činjenicu da je Specijalno državno tužilaštvo upravo zatrpan predmetima koji su adresirani na ime njihove partije”, kaže se u reagovanju CEDIS-a.

Navode kako je javnost mogla pročitati u nalazu sudskog vještaka, Konačni izvještaj DRI za njihovu kompaniju ne odražava činjenično stanje, ne sadrži bitne informacije, čak je i sačinjen suprotno odredbama koje propisuje relevantna legislativa.

Dostavili su linkove nalaza sudskog vještaka koji je objavljen u drugim medijima.

“Na kraju dodajemo da ovakve neistine samo govore o nemoći pomenutih političara da se suoče sa istinom da CEDIS završava poslovnu 2023. godinu u zoni pozitivnog poslovanja”, zaključuju u CEDIS-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve