Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Brendirani ACCOR hoteli na sjeveru i jugu Crne Gore: Blizina mora i planina ključni benefit za ogromnu bazu ACCOR-ovih mušterija

ACCOR prepoznaje izuzetni potencijal kako sjevera, tako i juga Crne Gore, te strateški ulaže u oba segmenta i turistima predstavlja sve benefite kako primorskog, tako i planinskog turizma

Prestižna hotelska grupacija ACCOR posluje na 5.300 lokacija u oko 110 zemalja uključujući brendove kao što su Sofitel, Fairmont, Pullman, Swissotel i Movenpick, a nakon dodavanja Heritage Grand Perast hotela u svoj bogati portfolijo, za zimsku sezonu 2023/2024 najavljuju otvaranje prvog planinskog hotela na Balkanu, i to u Kolašinu. Frank Reul, potpredsjednik i šef razvoja Accor Premium, Midscale & Economy “Eastern Europe, Balkans, Italy & Greece”, ističe da mu je jako značajno što je lično imao priliku da posjeti Kolašin i bolje se upozna sa ovim izuzetnim projektom važnim kako za turizam sjevera, tako i cijele Crne Gore.

“Po prvi put sam posjetio Kolašin prije više od dvije godine i mislim da ima nevjerovatan urbanistički plan i nevjerovatan potencijal. Jako nam je bitno što smo prvo došli tamo i što smo došli upravo sa vodećim rizortom. Ovo je sjajna prilika da proširimo našu mrežu i da zaista ostavimo značajan trag na crnogorskim planinama,” kazao je Reul.

Ovaj ekskluzivni hotelski kompleks koji se nalazi u prvom planinskom rizortu Kolašin Valleys ponudiće 201 modernu i udobnu smještajnu jedinicu za ljubitelje ski-in/ski-out koncepta i aktivnosti na snijegu, kao i ljetnjeg odmora na planini, uz planinarenje, boravak u prirodi i druge ljetnje planinske atrakcije. Gosti će moći da uživaju u sofisticiranim restoranima, aperitiv baru, SPA centru, koristiće usluge skijašnice i druge pogodnosti.

“U hotelu sam bio veoma skoro, mislim da ima sjajan dizajn, veoma je lokalizovan, tako da kada uđete u sobu znate da ste u Crnoj Gori, da se ne nalazite u nekom brendu za koji ne znate gdje je smješten. U isto vrijeme, hotel je nevjerovatna građevina, kako spolja, tako i iznutra. Jako smo samouvjereni u ovaj projekat,” dodao je vicepredsjednik ACCOR-a.

ACCOR prepoznaje izuzetni potencijal kako sjevera, tako i juga Crne Gore, te strateški ulaže u oba segmenta i turistima predstavlja sve benefite kako primorskog, tako i planinskog turizma. Reul ističe da je ovakva ponuda sjajan materijal za promociju održivog turizma.

“Mislim da je ovo izuzetna prilika za Crnu Goru, jer je kombinacija primorskog i planinskog turizma izuzetna mogućnost. Kao što možete vidjeti, u većini današnjih planinskih rizortova ljetnja sezona je bolja i od zimske, stoga mislim da ako dođete u Crnu Goru možete savršeno provesti jednu sedmicu na primorju, a drugu na planini i na takav način imati nevjerovatno, kompletno ljetovanje. To je razlog zbog kojeg radimo kako na razvoju rizortova na primorju, ali i na planini. Mislim da je po pitanju prilika za naše mušterije i naše goste ovo ključni benefit.”

Objašnjava da bi se zahvaljujući ovakvoj bogatoj ponudi gosti što više zadržali u Crnoj Gori, te tako doprinijeti održivijem pristupu turizmu. Na tom putu će svakako pomoći i ACCOR-ovi brendirani hotel. U procesu njihovog širenja na crnogorsko tržište u prvi plan će se staviti kvalitet, a ne kvantitet, te će se promišljeno napraviti kombinacija nekolicine hotela u planinama, nekolicine na primorju, te potencijalnog SPA rizorta, najavljuje Reul.

“Ono što je važno napomenuti jeste da je ACCOR grupa zastupljena širom svijeta, imamo više od 3.000 nekretnina u Evropi, tako da imamo ogromnu bazu mušterija na ovom kontinentu i ta baza klijenata je konstantno u potrazi za novim rizort-destinacijama. Upravo to je razlog zbog kojega toliko vrijedno radimo u Crnoj Gori, ali i Hrvatskoj, Sloveniji, Grčkoj i drugim zemljama kako bismo ojačali i povećali mrežu, da bismo imali širu ponudu za naš širok spektar mušterija,” podvukao je potpredsjednik i šef razvoja Accor Premium, Midscale & Economy “Eastern Europe, Balkans, Italy & Greece”, Frank Reul.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve