Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bojanić: Crna Gora i BiH grade most na Tari i priključne granične dionice

Procijenjena vrijednost investicije je oko 2,5 miliona eura, pri čemu će svaka strana učestvovati sa po 50 odsto

Crna Gora i Bosna i Hercegovina gradiće most na rijeci Tari i priključne granične dionice, radi poboljšanja saobraćajne povezanosti između dvije zemlje, dogovoreno je na tokom zasijedanja 4. Ministarskog vijeća transportne zajednice.

“Sa ministrom komunikacija i transporta u Savjetu ministara BiH Vojinom Mitrovićem potpisao sam sporazum o izgradnji mosta na rijeci Tari, uključujući priključne granične dijelove. Gradimo mostove i povezujemo region na dobrobit građana i privrede”, istakao je ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić na Tviter nalogu.

Kako prenosi portal Indikator.ba, procijenjena vrijednost investicije je oko 2,5 miliona eura, pri čemu će svaka strana učestvovati sa po 50 odsto.

Mitrović je izjavio da su sredstva za izgradnju ovog mosta već obezbijeđena, tako da se do kraja godine očekuje početak radova, kao i da njegova izgradnja ujedno znači i početak izgradnje deonice puta Foča-Šćepan Polje, saopšteno je iz Ministarstva komunikacija i transporta u Savjetu ministara.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve