Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Adriatik propertis i Aman tužili državu Crnu Goru

Tužba je, kako Pobjeda saznaje iz Vlade, stigla u četvrtak i njom se od države Crne Gore potražuje 100 miliona eura odštete, ali i izgubljena dobit za preostali ugovoreni dio zakupa

Kompanije Adriatik propertis i Aman, zakupci grada hotela Sveti Stefan, Vile Miločer i hotela Kraljičina plaža, tužile su državu Crnu Goru pred arbitražnim sudu u Londonu, potvrđeno je Pobjedi.

Tužba je, kako Pobjeda saznaje iz Vlade, stigla u četvrtak i njom se od države Crne Gore potražuje 100 miliona eura odštete, ali i izgubljena dobit za preostali ugovoreni dio zakupa.

Osim toga, dok bude trajao postupak atbitraže, država će biti uskraćena za zakupninu, a grad hotel, očito je, neće raditi ni naredne godine.

Prema informacijama Pobjede, Vlada ima 30 dana da odgovori na tužbu.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bosko pg
09.10.2021-21:28 21:28

Nece ovo Bato i nova vlast platiti nego mi gradjani. Zato je spajic podigao 750 miliona da imaju rezerve. Sad kapiram

Klempo
10.10.2021-04:02 04:02

SAMO UDARIT SVAKOG PO USIMA ( DZEPU ) DA DODJE PAMETI —-Policija i VLADA su podrzavale i nagradjivale ljude uz pjesmu na celo sa CAREVICEM da se strancima ruse ograde i zidovi -prijetili im da se ne smiju pomolit na SVTI STEFAN  niti u CRNOJ GORI !! A na Cetinje za ustolicenje tudjinca policija je potrovala i poranjavala svoje gradjane uz novcanu nagradu svakom po 10 000 eura -VLADA koliko je dobila za uspjesnog ustolicenja tudjinca SPS ne zna se ?????????