Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović sa Odborom direktora To Montenegro: Razvijati avio-kompaniju da bi Crna Gora bila povezana sa svijetom i izvan turističke sezone

Abazović je na početku razgovora čestitao novom Odboru direktora stupanje na dužnost i iskazao zadovoljstvo zbog njegovog konstituisanja

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović razgovarao je danas sa novim članovima Odbora direktora državne avio-kompanije “To Montenegro”. Pored predsjednika Odbora, Pavla Ljesara, sastanku su prisustvovali i članovi Orhan Hodžić, Suad Đelović i Vukadin Stojanović.

Abazović je na početku razgovora čestitao novom Odboru direktora stupanje na dužnost i iskazao zadovoljstvo zbog njegovog konstituisanja.

“Razgovarajući o stanju u kompaniji, problemima i njenom značaju, premijer Abazović je naveo da država želi razvijati svoju avio-kompaniju kako bi Crna Gora preko nje bila povezana sa svijetom i izvan ljetnje turističke sezone. On je ukazao potrebu kadrovskog poboljšanja avio-kompanije u vidu profesionalaca i eksperata koji bi na najbolji mogući način odgovorili izazovima”, saopšteno je iz Vlade.

Govoreći o globalnoj krizi koja je pogodila sve sfere društva i privrede, pa i avio-saobraćaj, predsjednik Vlade je naglasio da poteškoće na međunarodnom tržištu neće obeshrabriti u radu, ukazujući da je globalna situacija uslovila povećanje ukupnih cijena, naročito naftnih derivata, zbog čega je potrebno pronaći model za prevazilaženje problema koji iz toga proističu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve