Sve sami botovi: Najpraćeniji profili na društvenim mrežama imaju više lažnih pratilaca nego pravih

Na prvom mjestu našla se američka TV voditeljka i komičarka Elen Dedženeris, koju prati 74,4 miliona ljudi, od čega je čak 58 posto lažnih naloga

Institut za moderni muzički performans iz Velike Britanije analizirao je profile poznatih ličnosti, kako bi utvrdio ko ima najviše lažnih pratilaca, odnosno botova.

Foto: Getty Images / Alex Wong

Na prvom mjestu našla se američka TV voditeljka i komičarka Elen Dedženeris, koju prati 74,4 miliona ljudi, od čega je čak 58 posto lažnih naloga.

Na drugom mjestu je pjevačica i glumica Kejti Peri sa 53 odsto lažnih pratilaca. Iza nje je rijaliti zvezda Kortni Kardašijan, koja ima ukupno 80 miliona pratilaca, od čega je skoro polovina, 49 odsto, lažnih.

Isti procenat botova ima i pjevačica Tejlor Svift, čija je ukupna brojka 119 miliona pratilaca. Iza nje su korejski superstarovi BTS, koje prati 19 miliona pratilaca, od kojih su gotovo 49 odsto lažnih.

Slijede zvijezda Bolivuda Dipika Padukone (48 odsto), Majli Sajrus (47 odsto), Arijana Grande i Prijanka Čopra (po 46 odsto). Na 10. mestu je Kajli Džener sa 45 odsto.

Od ostalih Kardašijan-Džener sestara, Kloi i Kim imaju 44 odsto lažnih pratilaca, Kendal Džener 33, a najmanje, 31 odsto, trenutno ima najuspešnija sestra, Kajli Džener.

1
Komentari

avatar
Najnoviji Najstariji Najpopularniji
Suncica
Gost
Suncica

Sta je tu cudno, svi kupuju pratioce i lajkove, slobodno pronadjite ekipu sa zapratime i videcete kako oni to jednostavno rade