Srijeda, 29 Juna, 2022
Rubrika:

Zašto Gogi brani srBstvo od portala Aktuelno?

Dedin sin Gogi se takođe našao uvrijeđen zbog ilustracije, koja na veoma direktan način prikazuje istinu o neočetničkim, velikosrpskim zločinima inspirisanim od strane svetosavske sekte (SS). Gogija vrijeđa srpska trobojka na mantilu ''sablasnog kosača'', ali ga ne vrijeđa Srebrenica, Vukovar, Ovčara, cistijerne sa leševima koje su transportovane sa Kosova...

Propali političar, provincijski demagog Goran Danilović – Gogi, među narodom poznat kao donjomorački uštogljeni isprdak, našao se veoma uvrijeđen tekstom našeg saradnika iz Beograda Milutina Cerovića, koji je na veoma direktan način opisao stanje u državi u kojoj živi – Srbiji.

Danilović – dedin sin, kako ga je oslovljavo pokojni pjesnik i književnik Jevrem Brković, po nadimku iz kolašinske gimnazije, na svom Facebook profilu iz dubine nježnog neočetničkog srca, iscijedio je krajnje srceparajuću objavu koju je kucao dok mu je ruka drhtala od tuge i bola za uvrijeđenim sBstvom.

Gogi zabrinut za sudbinu velikosrBstva

”Bitange siju užas”, ”likovaće zlikovci i oduševljavati se pojedinci kojima je ovo namijenjeno”, ”ovo nije mržnja, ovo je gore i od toga”… Ovo su samo neke od rečenica od ”kojih bi i kamen zaplakao”, koje su se kao suze sa mirotočive ikone prelivale na virtuelni papir dok se donjomorački uštogljeni isprdak svojski trudio da zaštiti delikatno genocidno neočetništvo od našeg saradnika iz Beograda.

Duboko kompromitovani Gogi, čija je podrška u biračkom tijelu obrnuto srazmjerna količini malicioznosti, posljednji je čovjek na svijetu koji ima moralno pravo da ikoga kritikuje zbog pisanja, s obzirom da je bio glavni i odgovorni urednik nedjeljnika ”Glas Crnogorca” kojeg je pretvorio u najgore ratnohuškačko smeće!

Uštogljeni Gogi je tako dobro filovao ovaj list propagandnim uratcima da su tada, njegov kolega po neočetništvu, Emilo Labudović i ratnohuškačka Pobjeda ličili na pamflete mira, ljubavi i tolerancije.

Gogi  je veoma zabrinut što kritikujemo genocidašku politiku iz čijeg je šinjela i sam izmilio, iako je u svom ”Glasu Crnogorca” vladiku CPC Antonija Abramovića nazvao pe*erom!!

E zamislite koja moralna ništarija trebate da budete pa da izigravate povrijeđenost tekstom u kojem je na veoma eksplicitan način jedan Beograđanin opisao stanje stvari kako ga on vidi u SVOJOJ državi!

Dedin sin Gogi se takođe našao uvrijeđen zbog ilustracije, koja na veoma direktan način prikazuje istinu o neočetničkim, velikosrpskim zločinima inspirisanim od strane svetosavske sekte (SS). Gogija vrijeđa srpska trobojka na mantilu ”sablasnog kosača”, ali ga ne vrijeđa Srebrenica, Vukovar, Ovčara, cistijerne sa leševima koje su transportovane sa Kosova…

Karikatura koja je duboko potresla Gogija

Ajde tako ti svetosavskog boga, Gogi, odgovori ko je odgovoran za ovih nekoliko nabrojanih i još desetine i stotine zločina koje su počinjene 90-ih godina? Da li su odgovorne ”bitange” iz portala Aktuelno ili tvoji politički idoli, ratni profiteri i popovi sa rukama krvavim do ramena? Da li smo mi kriminalci ili su kriminalci oni koje je tvoj duhovni otac Risto Sotona Radović dovodio na Cetinje 1992. da skrnave crnogorsku svetinju?

Ovakva bestidna lažna patetika neočetničkog isprtka i ne treba da čudi, jer je najveći neprijatelj svetosavlja i neočetništva – istina.

S obzirom da je nepopularni Gogi godinama kao potpredsjednik desničarske organizacije Nove srpske demokratije učio školu neočetničkog političkog ekstremizma od iskusnog Andrije Mandića, istina ga sigurno veoma boli.

Međutim, Gogi se nije istakao ni kao dobar neočetnik, jer je prije nekoliko godina škartiran iz Nove i Demokratskog fronta u političku marginu zbog nedostatka hrabrosti da istraje u ekstremizmu koji forsira ovaj velikosrpski savez.

I na kraju treba napomenuti da je Gogi naveo da autor teksta ”stigmatizuje cijeli narod”, misleći vjerovatno na Srbe. Tu premisu ne treba previše komentarisati, jer portal Aktuelno ima veliki broj čitalaca i saradnika u Srbiji koji smatraju da je naša borba protiv neočetnika i klerofašizma veoma bitna ne samo za Crnu Goru, već i za Srbiju koja je najviše pogođena ovim kancerom koji se proširio nakon 90-ih.

Gogi, cijeli srpski narod stigmatizuju takvi kao što si ti, kojima je srpstvo u guzici i novčaniku. Stigmatizujete ga vi koji izigravate ugroženost i širite retrogradno neočetništvo i svodite Srbiju na autistično svetosavlje (kako je napisao naš saradnik) zarad političke koristi. Stigmatizacija će nestati onog momenta kada takvi kao što si ti nestanu sa političke scene… Tada će i Srbija vjerovatno počinuti.

Srdačno,

Uredništvo Portala Aktuelno

Najnovije

Abazović u posjeti Srbiji

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović boraviće od danas u dvodnevnoj zvaničnoj posjeti Srbiji, gdje će se sastati sa najvećim državnim zvaničnicima. Iz Kabineta premijera...

Džonson: Da je žena, Putin ne bi napao Ukrajinu

Britanski premijer Boris Džonson rekao je da ruski predsjednik Vladimir Putin ne bi napao Ukrajinu da je žensko, kao i da je rat “savršen primjer toksične muškosti”. Boris Džonson...

Snimak ruskog raketnog udara na tržni centar iz obližnjeg parka

Broj poginulih u ruskom raketnom napadu koji je pogodio prepun trgovački centar u centralnom ukrajinskom gradu Kremenčuku porastao je na najmanje 18 ljudi, a...

Ukrajina i Putinove mračne teritorijalne ambicije

Piše: Božidar Proročić, književnik i publicista Politika rata Vladimira Putina oligarha i diktatora prema Ukrajini se nastavlja nesmanjenom žestinom. Gađa se Kijiv taj drevni prijestoni...

UŽIVO Zelenski Rusiju nazvao terorističkom državom, Rusi raketirali Harkov, ima žrtava

Ušli smo u 126. dan rata u Ukrajini. Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski optužio je pred UN-om Rusiju da je ''teroristička država'', a ona mu...

Najčitanije

Povezano

Danilović: Niko nas nije glasao zato što smo ga ranije zaposlili u Opštini

Lider Ujedinjene Crne Gore (UCG), Goran Danilović kazao je da partiju na čijem je čelu niko nije glasao zato što su ga ranije zaposlili...

Danilović reizabran za lidera UCG: Zabrinut za posljedice koje bi rat na teritoriji Ukrajine mogao da donese CG

Danas je u Podgorici održana Druga redovna Skupština Ujedinjene Crne Gore na kojoj je potvrđen mandat članovima Glavnog odbora izabranih po statutarnoj proceduri, usaglašen...

Cerović odgovorio Goranu Daniloviću: ”Nebitan lik koji je plaćen da mrzi sve crnogorsko”

Saradnik portala Aktuelno iz Beograda Milutin Cerović odgovorio je propalom političaru Goranu Daniloviću koji je ranije kritikovao njegovu kolumnu. Reagovanje Cerovića prenosimo u cjelosti:   Odgovor drvenom...

Danilović o smjeni Vlade: Kidišu nam na cijeli život

Tešku političku krizu treba da riješimo tako što će se formirati manjinska vlada uz presudnu podršku DPS-a? I nije problem što URA, držeći politički...

Komentari

12 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
29.01.2022-07:42 07:42

Kažu da je imao vještinu da se nepogrešivo prikloni jačemu i uvijek je pogađao do odluke da se prikloni Lekiću, njega je slabo procijenio, pa Ostade sam ka brabonjak na ćedilu…

Orahovo
29.01.2022-09:02 09:02
Reply to  COL

Najprvo, iako nije najbitnije:
“Raša” je žensko ime ili ti ovo znači: ženska kotula?
Kad naučiš pođešto o identitetu kroz povjesnicu dukljanko-crnogorsku ondar nešto trvrdi.
Činjenicama ni u najmanjoj mjeri ne raspolažeš samo sebi dozvoljavaš da neodgovorno mlatiš.
To, takvi ste vi pestokupljevine od pravih Srbalja, a o falsifikovanim Srbaljima ili Posrbicama iz Crne Gore da ne zborim koja su raca.

Arhont_P
29.01.2022-09:41 09:41
Reply to  COL

Kad bih morao da biram između Posrbice (slugine sluge sluga) i tzv Milogorstva, sa punim ponosom bih izabrao ovo drugo! A što ste vi, ubazde jedne? Služite šetačima turskih opanaka, a protiv države i slobode koju su vam poklonili naši mučeni i časni preci!

Arhont_P
29.01.2022-09:42 09:42
Reply to  COL

I da pitam: Ovo ime “Raša” je li to ženska raša, kotula, suknja?!

džudović
29.01.2022-10:40 10:40
Reply to  COL

Koja ekonomska jačina, kad su ekonomski jače od Rusije i Italija i Francuska. Rusija je 12. na rang listi po GDP. A, đedovo dijete nije isprdak, no poluisprdak.

Milena
29.01.2022-11:24 11:24
Reply to  COL

Sanjaj rasa,brzo ces se probuditi

Arhont_P
29.01.2022-09:36 09:36

Gogi ima još jedan nadimak, koji mu je dao Amfilohije Sotona Radović: Jazavac! Provjereno! Jedne prilike kod Sotone su došli u posjetu predstavnici DF, i on je pitao: A đe je onaj Jazavac, misleći na đedovog sina!

nenad.mne
29.01.2022-10:03 10:03

Zašto ne objasni šta je pogrešno u ovoj karikaturi? Pravili zločine, koji su na sudu dokazani, a danas veličaju zločince i najzastupljeniji su na medijima sa nacionalnom frekvencijom!

Novinar
29.01.2022-10:20 10:20

Odličan tekst. Danilović isprdak je upravo ovakav

GRAĐANSKI
29.01.2022-10:32 10:32

Gogijev “deda”, inače četnički prestrojen – je tokom II svjetskoga rata svojim četnicima prošpija’ rođenoga brata da je partizanski nastrojen.
Toliko o čojstvu Gogijeve “krasne” trage (na dva pasa).
Ovo mi je jedno jutro prije 15-ak godina ispred Manastira Morača lično ispriča’ čovjek kojemu je đed ovaj, od Gogijevoga “dede” (brata svojega) prošpijani partizan – znači, njegov unuk.
Gogi, istina je preča od svega i, što ćeš. nije ti ga lako, ali sa ovakvom istinom ti moooraš živjeti.

Lada
29.01.2022-13:55 13:55

Bravo Portal Aktuelno !

Milos Bd
29.01.2022-14:46 14:46

Obozavam portal aktuelno jer ih istina boli najvise. Pogotovo mi milo radi ovog obozavaoca vijesti koji pise kolumne jer nema prostora u skupstini da se dokaze jer se prislepalo uz koaliciju