Bjelopoljsko preduzeće Tehno-gradnja proglašeno je najpovoljnijim ponuđačem u postupku javne nabavke za izgradnju sportske sale Gimnazije i Srednje stručne škole u Rožajama.

foto Uprava javnih radova

Kako su saopštili iz Uprave javnih radova, Tehno-gradnja je u finansijskom dijelu ponude navela da će salu izgraditi za blizu 1,63 miliona eura, dok je drugorangirana kompanija Tofi iz Rožaja ponudila cijenu od 1,68 miliona eura.

“U skladu sa propisanim postupkom javnih nabavki, Uprava javnih radova će narednih dana potpisati ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem, čiji će sastavni dio biti dinamika izvođenja radova, kao i finansijski uslovi realizacije projekta. Projektom je planirano rušenje postojeće fiskulturne sale i dogradnja novog objekta, površine oko 1.500 metara kvadratnih, sa prizemljem i dva sprata”, navode oni.

Novi sportski objekat sadržaće fiskulturnu salu, svlačionice, kotlarnicu, kancelarije, salu za sastanke, kuhinju, učionice i prateće tehničke prostorije.

“Njenom izgradnjom će u značajnom mjeri biti unaprijeđeni uslovi za održavanje nastave u oblasti sporta i fizičke kulture za rožajske srednjoškolce”, ističu iz Uprave.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve