Subota, 13 Avgusta, 2022
Rubrika:

VRAĆANJE NA FABRIČKA PODEŠAVANJA Profesore sve ti je oprošteno, povlači tužbu i dođi u Aktuelno da uzmeš 5.000, zaslužio si!

S obzirom da nas je Perović veoma prijatno iznenadio vraćanjem na suverenistička "fabrička podešavanja", ovom prilikom mu poručujemo da je zaslužio 5.000 eura koje traži u tužbenom zahtjevu od portala Aktuelno. Takođe, uredništvu i vlasničkoj strukturi naše medijske kuće veoma je drago što je Perović, očigledno, počeo da čita portal Aktuelno i da formira svoje stavove na osnovu našeg pisanja

Medijski tajkun, suvlasnik koncerna Vijesti, nalogodavac koalicije “Crno na bijelo” i pokrovitelj Crne trojke Miodrag Miško Perović, šokirao je sinoć crnogorsku javnost svojim izjavama u emisiji “Načisto” na televiziji “Vijesti”!

Suvlasnik Vijesti Miodrag Miško Perović zbog ideološkog osvješćenja dobio više nego poštenu ponudu od portala Aktuelno – čeka ga 5.000 i povlačimo nadimke “Lupež iz Morače”, “Ser lupež”, “Miško prisrbica”, “Miško reketaš”, “Don Mikeli”, “Miško mafija”, “kradljivac donacija” kako ga u svom dokumentarnom romanu “Miško Kesedžija i njegove bize/ esej o montenegrinskom zlu”, zovu Marko Vešović i Šeki Radončić

Perović, iako bivši suverenista, posljednjih godina poznat je po saradnji sa svetosavskim političkim snagama i Srpskom pravoslavnom crkvom. Međutim, stavovi koje je iznio u sinoćnjoj emisiji izazvali su lavinu kontroverzi a pojedini čitaoci našeg portala komentarisali su da se Perović vratio na “fabrička podešavanja”, a spekulisalo se čak da je “počeo da čita portal Aktuelno koji utiče na promjenu njegovih stavova”.

Perović je kritikovao velikosrpske stavove, izjave lidera PzP-a Nebojše Medojevića a posebno se obrušio na budućeg mandatara Zdravka Rukoljuba Krivokapića, za koga je rekao da “daje neodmjerene izjave” i da promoviše “opasne ideje”.

“Slušamo priče neko vrijeme da je sprska država nasljednik države Nemanjića. Što se nijesu vratili do majmuna ako vjeruju u ovo? Do Nemanjića se obično vraćaju oni koji dogmatski poštuju taj crkveni stav da je bog stvorio naciju i da je onda kad je stvorio Adama i Evu stvorio Srbe. To mi uopšte nije jasno”, rekao je Perović govorieći o velikosrpskom nacionalizmu.

Perović je, odgovarajući na kritike lidera PzP-a, kazao da mu je Nebojša Medojević “nudio da bude predsjednik Pokreta za promjene”, kao i “da se pokazalo da oni koji ponavljaju udbaške priče o njemu, na kraju se ispostave da su ustvari prijatelji UDBE”.

“Ja bih prije rekao da Medojević treba da se boji tih dosijea. Njegovi nastupi liče na nastup čovjeka koji ima nešto da sakrije. Ja nemam šta da krijem”.

Nije štedio Rukoljuba

Perović je takođe žestoko kritikovao budućeg mandatara crnogroske vlade Zdravka Rukoljuba Krivokapića. Komentarišući njegovu izjavu o dvije srpske države kazao je “da mu se to ne sviđa i da se radi o neodmjerenoj političkoj izjavi”.

Perović smatra da su sada ključna egzistencijalna pitanja i da Krivokapić treba da se suzdrži u ovom trenutku od rasprava o tome je li država crnogorska ili srpska.

“Jedan narod su Crnogorci i Crnogorci koji se kao Zdravko iskazuju kao Srbi”, poručio je Perović.

Komentarišući izjavu Krivokapića da prvo treba svjedočiti vjeri, pa svemu drugom, Perović je kazao da se radi o “opasnoj ideji”.

Euri za profesora: Perović samo treba da dođe za novac

“Moderna nauka je nastala negacijom hrišćanske doktrine… Ako će on da vraća krajnju vjeru, šta će da radi sa nama naučnicima, hoće li da nas hapsi”, pitao je Perović.

Perović zaslužio novac, ne mora da nas tuži, povlačimo nadimke

Kako smo pisali, prošle sedmice na adresu Ski Resorta Kolašin 1450 u čijem je vlasništvu portal Aktuelno,  stigla je tužba Perovića za naknadu nematerijalne štete zbog objavljivanja knjige “Miško Kesedžija i njegove bize” autora Marka Vešovića i Šekija Radončića na našem portalu.

Ovo je bila osma tužba od strane Perovića i njegovih kolega iz medijskog koncerna Daily press. On nas je tužio jer su mu, kako je naveo, kvalifikacije iznesene u dokumentarnom romanu  nanijele “duševne bolove i patnje, ugrozile psihički integritet i lično dostojanstvo”, pa zbog toga traži odšeteu u iznosu od 5.000 eura.

Perovića su prema tvrdnjama u tužbi, zaboljele kvalifikacije – “Ser lupež”, “Miško prisrbica”, “Miško reketaš”, “Don Mikeli”, “Miško mafija”, “kradljivac donacija”, “lupež iz Morače” i slično.

S obzirom da nas je Perović veoma prijatno iznenadio vraćanjem na suverenistička “fabrička podešavanja”, ovom prilikom mu poručujemo da je zaslužio 5.000 eura koje traži u tužbenom zahtjevu od portala Aktuelno. Takođe, uredništvu i vlasničkoj strukturi naše medijske kuće veoma je drago što je Perović, očigledno, počeo da čita portal Aktuelno i da formira svoje stavove na osnovu našeg pisanja.

Zbog ovakvog ideološkog zaokreta Perović je, morate se saglasiti, zaslužio novac koji je putem tužbe tražio od portala Aktuelno. S obzirom da znamo koliko je teško doći do ideološkog osvješćenja pogotovo u godinama u kojima se nalazi profesor Perović, olakšaćemo mu posao ponudom da odmah kontaktira našu redakciju da bi se dogovorili na koji način da podigne svoju novčanu nagradu od 5.000 eura.

Profesoru Peroviću takođe poručujemo da povuče tužbu jer ćemo, nakon što preuzme novčanu nagradu, prestati da upotrebljavamo kvalifikacije iz knjige Marka Vešovića i Šekija Radončića koje smo do sad koristili kada smo govorili o Peroviću. Fer ponuda, na redu ste Vi profesore.

U.P.A.

Najnovije

Predsjednici država regiona uputili saučešće Đukanoviću zbog tragedije na Cetinju

Predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću izraze najdubljeg saučešća povodom tragedije na Cetinju uputili su predsjednici država regiona, Sjeverne Makedonije Stevo Pendarovski, Kosova Vljosa Osmani...

GP Nova ljevica: Da li to Abazović, Adžić i Brđanin smišljaju kako da se...

Umjesto da Abazović, Adžić i Brdjanin zbog nesposobnosti i propusta policije još juče podnesu ostavke, pitamo se da li se prethodnih 24 sata smišljalo...

Partizan dobija novog rivala u plej ofu

Partizan bi mogao da dobije novog rivala u plej ofu za Ligu konferencije. Trebalo je da Beograđani igraju protiv malteškog Hamruna. Ipak sada je realno da...

Šaban: Policija odmah došla na lice mjesta

Šef Odjeljenja bezbjednosti Cetinje Dalibor Šaban kazao je da je policija juče odmah došla na lice mjesta i preduzela sve radnje da ga obezbijedi. “Ako je događaj...

Stoltenberg: NATO razvija set mjera posebno skrojenih za BiH

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg obavijestio je Ministarstvo spoljnih poslova BiH da ta vojna alijansa razvija set mjera posebno skrojenih za Bosnu i Hercegovinu. “Ruska agresija na...

Najčitanije

Povezano

Crna Gora jednom i po nogom u Evropi

Piše: Andrej Nikolaidis Dritan Abazović, URA i SNP nisu u ovoj Vladi da bi izvršili naredbe Aleksandra Vučića. Aleksandar Vučić ne kontroliše većinu u Vladi Crne Gore....

Čitaoci portala Aktuelno na poklon dobili crnogorske zastave!

Crna Gora sjutra obilježava jedan od najznačajnijih praznika u novijoj istoriji – Dan nezavisnosti 21. maj. Tim povodom Crnogorska kulturna mreža (CKM) i portal Aktuelno...

POVODOM DANA NEZAVISNOSTI: CKM i Portal Aktuelno poklanjaju 10 crnogorskih zastava

Crna Gora sjutra obilježava jedan od najznačajnijih praznika u novijoj istoriji – Dan nezavisnosti 21. maj. Tim povodom Crnogorska kulturna mreža (CKM) i portal Aktuelno...

RUSKA TOKSIČNA PROPAGANDA U ZAMAHU, AKTUELNO NA METI: ”Miraševi sektaši se klanjaju sotoni i tetoviraju kukaste krstove na leđima”

Crna Gora je već godinama na meti brutalnog hibridnog rata i najprljavije anticivilizacijske propagande. Napadi se plasiraju od strane velikosrpskih, neočetničkih propagandnih ispostava u...

Komentari

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Čobani iz rovaca i rovačkih katuna
23.10.2020-13:06 13:06

I mi čitamo vas portal ali se sa ničim ne slažemo.

Milan
23.10.2020-20:18 20:18

Pa e, lakse je zabit glavu u przinu, nego podnijet istinu.