Petak, 19 Jula, 2024
Rubrika:

Nikolić brucošima: Nastavićemo sa kvalitetnom edukacijom i u doba pandemije

Na Univerzitetu Crne Gore danas počinje nastava na osnovnim studijama za studijsku 2020/21. godinu. Na osnovne studije u četiri upisna roka upisano je 3286 studenata koji će nastavni proces pratiti na 19 organizacionih jedinica Univerziteta Crne Gore

Rektor Univerziteta Crne Gore Danilo Nikolić čestitao je novim studentima početak studijske godine i poručio da u uslovima prioritetne brige za zdravlje pojedinca i društva početak nove akademske godine predstavlja odgovoran zadatak kako za studente tako i za Univerzitet Crne Gore.

Nikolić

“Kao najveća i sveobuhvatna visokoobrazovna institucija u Crnoj Gori, nastavićemo sa procesom kvalitetne edukacije naših studenata i osigurati kontinuitet funkcionisanja Univerziteta u izazovnim okolnostima pandemije virusa COVID-19. Poštujući preporuke Instituta za javno zdravlje Crne Gore, trudićemo se da kroz model držanja redovne nastave gdje to bude izvodljivo, kao i organizovanjem kombinovanog oblika nastave koji predviđa organizaciju predavanja na daljinu sa stalnim ili povremenim dolascima studenata u manjim grupama, obezbjedimo što kvalitetniji i bezbjedniji nastavni proces”, kazao je Nikolić.

Na Univerzitetu Crne Gore danas počinje nastava na osnovnim studijama za studijsku 2020/21. godinu. Na osnovne studije u četiri upisna roka upisano je 3286 studenata koji će nastavni proces pratiti na 19 organizacionih jedinica Univerziteta Crne Gore.

“Univerzitet Crne Gore ima obavezu i odgovornost da unaprijedi znanje, iskustvo i perspektivu studenata kroz savremene studijske programe i sadržaje, naučni, istraživački i praktični rad, kroz kvalitetnu nastavnu infrastrukturu i interakciju, kao i kroz sprovođenje brojnih studentskih inicijativa i aktivnosti. Od vas se očekuje marljivo zalaganje i redovno praćenje predavanja, vježbi i konsultacija u cilju kvalitetnog usvajanja predmetnog gradiva i sticanja stručnih kvalifikacija”, navodi se u obraćanju Nikolića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve