Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

Rožaje: Krivična prijava osumnjičenom za šumsku krađu

Iz policije su naveli da M.I. tom prilikom nije posjedovao potrebnu dokumentaciju o porijeklu pomenutih sortimenata, te je predat na dalju nadležnost službenicima Odjeljenja bezbjednosti Rožaje koji su prikupili obavještenja na okolnosti sječe, utovara i prevoza bukovih balvana

Rožajska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv M.I (44) da je počinio krivično djelo šumska krađa.

“Službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su podnijeli krivičnu prijavu protiv lica koje se sumnjiči za krivično djelo šumska krađa. Naime, M.I. (44) je krivično djelo koje mu se stavlja na teret izvršio tako što je prilikom kontrole vozila kojim je upravljao od strane rožajske granične policije, utvrđeno da su se u tovarnom dijelu vozila nalazila bukova stabla balvani u količini od oko 10-12 kubika”, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

Iz policije su naveli da M.I. tom prilikom nije posjedovao potrebnu dokumentaciju o porijeklu pomenutih sortimenata, te je predat na dalju nadležnost službenicima Odjeljenja bezbjednosti Rožaje koji su prikupili obavještenja na okolnosti sječe, utovara i prevoza bukovih balvana.

“Sa događajem je upoznat tužilac koji se izjasnio da se u radnjama M.I. stiču elementi krivičnog djela šumska krađa”, kazali su iz policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve