Policija u Podgorici je obavila pretrese na pet lokacija koje koriste bezbjednosno interesantne osobe i tom prilikom je oduzela oružje, municiju, dvije bombe, barut, detonatorske kapisle i sporogoreći štapin, te uhapsila dvije osobe.

U saopštenju Uprave policije se navodi da su juče, postupajući na osnovu naredbe nadležnog sudije za istragu, izvršila pretresali stan i druge prostorije koje koriste bezbjednosno interesantne osobe F.R. (23) i M.R. (21) iz Podgorice.

“Tom prilikom policija je pronašla i oduzela dvije ručne bombe M52, dvije puške, pištolj, 615 komada municije različite vrsta i kalibra, 141 komad detonatorskih kapisli, oko 30m štapina, manja količina baruta, gas maske i dvije fantomke. Tada su uhapšeni F.R i Č.R. (62) zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, ističu u Upravi policije.

Krivična prijava je podnijeta i protiv Lj.R. (86) zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve